Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri: „Am primit asigurări că totul se va rezolva!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2022, 19:34

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri: „Am primit asigurări că totul se va rezolva!

Adrian Mutu, nemulţumit de remiza cu Farul

Adrian Mutu. în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri. Tribunalul Bucureşti a decis ca giuleştenii să nu poate înregistra jucătorii pe care i-a prezentat în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid trebuie să îi achite 600.000 lui Julio Cesar. Brazilianul a jucat pe giuleşteni în 2008, în perioada în care alături de George Copos se afla şi Fathi Taher. Victor Angelescu şi Dan Şucu pot rezolva problema şi dacă plătesc suma. Adrian Mutu e sigur că totul se va rezolva, iar Rapid poate folosi şi jucătorii pe care i-a prezentat.

Adrian Mutu, prima reacţie după ce Rapid a rămas cu interdicţia la transferuri

Am primit asigurări din partea conducerii că totul se va rezola şi aşa va fi„, a spus Adrian Mutu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri! Decizia luată de Tribunalul Bucureşti

Rapid rămâne cu interdicţie la transferuri. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. Astfel, deşi a anunţat mai multe transferuri, rapidiştii nu îi pot înregistra pe jucători din cauza datoriei de 600.000 de euro pe care clubul o are la Julio Cesar.

Rapid a anunţat mai multe transferuri, însă nu îi poate înregistra oficial din cauza faptului că TAS a decis că ar trebui să îi achite lui Julio Cesar, jucător ce a evoluat la giuleşteni în 2008.

Reclamă

Clubul s-a adresat instanţei după decizia TAS, însă nu a avut câştig de cauză nici la Tribunalul Bucureşti.

„Tip soluție: Respinge cererea. Soluția pe scurt: Admite excepţia necompetenţei generale a instanțelor. Respinge cererea ca inadmisibilă . Cu recurs în 30 de zile de la comunicare ce se va depune la Tribunalul București. Pronunțată azi, 01.07.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei.  Document: Hotărâre 01.07.2022″, se arată în decizia Tribunalului București.

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro

Echipa de sub Grant a primit o notificare din partea FIFA, în luna aprilie, în care este precizat faptul că a pierdut procesul cu Júlio César da Silva e Souza, fostul jucător al „alb-vișiniilor” din sezonul 2008/2009.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid este obligată să achite suma de 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, către fostul jucător sud-american.

Rapid, start infernal de sezon în Supeliga

Rapid are parte de un start de sezon infernal. Echipa lui Adrian Mutu va juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova. Sezonul 2022-2023 al Superligii va avea la start 16 echipe, va începe pe 15 iulie şi va beneficia, în premieră, de sistemul VAR (Video Assistent Referee).

După cele 30 de etape din sezonul regular, primele şase echipe clasate vor intra în play-off (sister tur-retur), iar ultimele zece vor disputa play-out-ul (doar meciuri tur). Sezonul 2022-2023 va fi întrerupt în intervalul 13 noiembrie – 3 decembrie, perioadă în care se desfăşoară Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Prima etapă a noului sezon va avea următoarele meciuri: ACS Petrolul Ploieşti – FC Voluntari; FC Argeş – UTA Arad; Universitatea Craiova – Sepsi OSK; FCSB – Universitatea Cluj; CFR Cluj – Rapid Bucureşti; Farul Constanţa – U Craiova 1948; AFC Hermannstadt – CS Mioveni; FC Botoşani – Chindia Târgovişte.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și