Închide meniul

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB: „Nu-mi convine să aud că-mi cer demisia!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 aprilie 2023, 20:37

Reclamă
Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB: Nu-mi convine să aud că-mi cer demisia!”

Adrian Mutu, replică pentru Gigi Becali

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB! La finalul meciului Universitatea Craiova – Rapid, 3-1, suporterii alb-vișiniilor i-au cerut demisia antrenorului Adrian Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre Rapid și FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Adrian Mutu resimte presiunea pusă de fani înainte de Rapid – FCSB

Adrian Mutu susține că este afectat de presiunea pe care fanii Rapidului o pun asupra echipei. Totodată, acesta spune că a avut o discuție cu Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, pentru a liniști spiritele în Giulești.

„Am citit presa, ce s-a scris. A fost o săptămână grea, presiune era și înainte, dar săptămâna asta a fost ceva mai mare. Lucrurile între mine și club sunt clare, după discuția pe care am avut-o și cu șeful galeriei am clarificat lucrurile.

Cred că ce am promis atunci când am venit la echipă am realizat. Sezonul trecut am promis că voi menține echipa în Liga 1, iar acum că voi conduce echipa în play-off, ceea ce s-a întâmplat. Bineînțeles, pretențiile au crescut, trebuie să ne ridicăm la nivelul așteptărilor.

Reclamă

Galeria noastră este pătimașă, pune mult suflet. Ar trebui să facem la fel și noi, să dăm 100% pe teren, să încercăm să câștigăm fiecare meci.

Am înțeles supărarea suporterilor după meciul de la Craiova. Bineînțeles, și eu sunt supărat pe situație, nu-mi convine să aud că-mi cer demisia, mai ales că știu cât am muncit.

Am dat tot timpul 100%, sunt profesionist, un antrenor foarte serios, cred că am demonstrat-o tuturor. Am ajuns în play-off, nu voi renunța după două înfrângeri. Încerc să găsesc soluții să redresez echipa pentru a putea câștiga acest derby”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Adrian Mutu, după ce fanii Rapidului i-au cerut demisia

Acționarul Rapidului susține că președintele Daniel Niculae este cel care decide, în mare măsură, cine este antrenorul echipei alb-vișinii. Totodată, acesta a afirmat că îi acordă, în continuare, susținere lui Adrian Mutu.

„Nu cred că e cea mai dificilă perioadă. A fost o perioadă mai dificilă anul trecut, când n-am prins play-off-ul. Echipa n-a avut rezultate în ultimul timp, dar există astfel de momente în viața unei echipe.

Urmează un derby, sper să câștigăm. Legat de președintele Daniel Niculae, nu există nicio șansă să-l înlocuim. Mai mult, din cauza lui sunt în club. Nu se pune problema nici în viitorul apropiat, nici în cel îndepărtat.

Legat de Adi Mutu, avem un președinte care decide în mare parte cine e antrenorul. Îi acordăm tot creditul lui Adi, indiferent ce se va întâmpla în ultimele etape din play-off. Sperăm să ne revenim și să facem cât mai multe puncte.

Cred că mai avem șanse să prindem cupele europene. Pe locul 4, dacă va câștiga CFR Cupa.

Am plătit 1,5 milioane de euro pe transferuri, cred că suntem al doilea club în privința sumei cheltuite. Deja am pornit campania de transferuri, suntem în discuții cu niște jucători”, a spus Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și