Închide meniul

Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0: „A fost o săptămână plină de frustrare după meciul de la Mioveni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 februarie 2023, 22:40

Reclamă
Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0: „A fost o săptămână plină de frustrare după meciul de la Mioveni!

Adrian Mutu s-a descătuşat după FCSB - Chindia 2-0

Adrian Mutu / Profimedia

Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0. ‘Briliantul” a fost în culmea fericirii după ce Rapid a învins Chindia cu scorul de 2-0 şi a ajuns pe locul al treilea, cel puţin până la meciul pe care FCSB îl joacă cu FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost o săptămână plină de frustrare după meciul de la Mioveni. Lipsa de precizie şi ghinionul a fost să nu câştigăm acolo. Azi am dominat meciul, am meritat să câştigăm. Mă bucur pentru Marko că a revenit la ceea ce ştie el să facă şi să dea goluri. Până la acel şut al lui Popa, nu au avut nicio ocazie. Andrei Ciobanu a simţit o înţepătură la coapsă, sper să nu fie ruptură.

Adrian Mutu s-a descătuşat după Rapid – Chindia 2-0

Îmi pare rău, sper să fie puternic şi să meargă înainte. S-au mişcat bine jucătorii, se vedea că au poftă de joc. Mă bucur că s-a întors Papeau. Când o să îl avem sută la sută, atunci va fi foarte bine. La Rapid, lui Vali Costache îi lipsesc golurile. Îşi pune calităţile în slujba echipei. Şi Sefer a jucat bine, şi Ioniţă a jucat bine. O să îl avem şi pe Ongenda în curând şi arătăm mai bine. Marko a spus că a fost tras. Probabil că există o presiune şi peste arbitri. Mulţi oameni au făcut presiune că Rapidul ar fi favorizată. Punctele sunt cele mai importante. Sper să mai strângem 9 puncte şi după aceea vom vedea ce va fi„, a spus Adrian Mutu după Rapid – Chindia 2-0, la digisport.ro.

Valentin Costache, reacţie savuroasă după Rapid – Chindia 2-0: „Mă săturasem să am regrete după meciuri!”

Valentin Costache a avut o reacţie savuroasă după Rapid – Chindia 2-0. Costache crede că acest meci va fi un punct de plecare pentru cariera sa. Costache a provocat autogolul lui Boldor.

Valentin Costache se pregăteşte să devină tată şi i-a dedicat soţiei sale meciul bun făcut cu Chindia. Costache se gândeşte şi la titlu, în cazul în care Rapid va lega victoriile în playoff.

Reclamă

„M-am simţit şi eu foarte bine şi mă bucur că am putut să îmi ajut colegii şi că am putut să îi ajut şi eu. Eu zic că am controlat jocul per total, asta e părerea mea. Am înscris două goluri, al doilea şi cu puţin noroc. Cam toată lumea aşteaptă de la mine. M-am cam săturat şi eu să treacă meciuri şi după fiecare meci să mă gândesc de ce nu am făcut aia sau altceva.

Asta e cel mai important. Când termini un meci să nu ai regrete. Şi asta s-a întâmplat acum. Noi o luăm meci cu meci. Nu o să zic că nu ne batem la campionat dar, dacă vom câştiga meci după meci, normal că te gândeşti să te baţi la campionat. Am avut ocazii în a doua repriză, Marko a avut şi alte ocazii. I-am dedicat pasa de la autogol soţiei mele care va aduce pe lume un băieţel„, a spus Valentin Costache după Rapid – Chindia 2-0.

Rapid – Chindia Târgoviște 2-0. Giuleștenii au revenit pe podium! Adrian Mutu l-a învins pe Toni Petrea

Rapid – Chindia Târgoviște 2-0. Giuleștenii au reușit să se impună împotriva formației conduse de Toni Petrea. Grație acestui succes, elevii lui Adrian Mutu revin pe podium în Liga 1, cel puțin până la meciul celor de la FCSB cu FC Argeș de mâine.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are acum 49 de puncte obținute în 27 de meciuri. Diferența față de liderul Farul rămâne una importantă: 9 puncte.

Formația din giulești a început hotărât meciul și a pus presiune pe Chindia din primele minute. Golul s-a lăsat însă așteptat și în acest meci. Prima repriză s-a încheiat fără ca tabela să fie modificată. Totuși, meciul avea să devină unul mai ușor pentru Rapid în prelungirile primului act, atunci când Tiberiu Căpușă a luat cartonaș roșu.

Repriza secundă a fost diferită, iar giuleștenii au găsit calea spre gol. Dugandzic a înscris prima dată din penalty, în minutul 66. Trei minute mai târziu, Boldor înscria în proprie poartă, iar deznodământul meciului era limpede.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și