Închide meniul

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj! „M-am gândit toată noaptea. Nu pot trece peste această umilinţă”

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2024, 14:27

Reclamă
Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj! „M-am gândit toată noaptea. Nu pot trece peste această umilinţă

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj

Adrian Mutu / Hepta

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj, după eşecul umilitor din sferturile Cupei României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la fanatik.ro, Mutu l-a anunţat pe cei din conducerea clubului că decizia sa este de neschimbat. Brilianul vorbise şi imediat după meci despre eventuala plecare de la CFR.

Adrian Mutu şi-a dat demisia de la CFR Cluj

Este arhicunoscut că Adrian Mutu şi patronul echipei din Gruia, Neluţu Varga, au o relaţie excelentă, cei doi fiind prieteni. Chiar şi aşa, patronul nu a reuşit să-l împiedice pe fostul atacant să plece din Gruia.

„Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător. Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui Cristi Balaj”, este anunțul făcut de Adrian Mutu, pentru sursa citată.

Starea lui Mutu a rămas aceeaşi şi a doua zi după eşecul usturător din Cupa României. Antrenorul a apărut devastat la interviul de după duelul cu Corvinul.

Reclamă

Adrian Mutu: „M-am simţit umilit”

„Am venit din respect pentru voi, ai întrebări? Dă-i drumul! (n.r. s-a răstit la reporter, cel care îl lăsase să tragă concluziile fără să îi pună vreo întrebare). Azi echipa trebuia să joace în 10 la fel, jucam împotriva unei echipe de liga a doua cu spirit. Puteau să joace şi fără antrenor pe bancă.

Am avut o problemă de atitudine şi abordare încă de după meciul cu Sepsi. Nu am ce să spun mai multe. Dacă vă întrebaţi de ceva, să ştiţi că mă gândesc şi anunţ mâine. În momentul ăsta mă simt umilit, nu se poate să termin aşa cu o echipă care are bugetul cât trei jucători de-ai noştri.

Mă simt umilit, nu cred că aş putea să îi iert pe băieţi. Când văd că nu respect, nu am puterea să îi ier în momentul ăsta. În cariera mea de jucător şi antrenor, e o chestiune de abordare. O să mă gândesc în seara asta şi mâine va anunţa clubul ce se întâmplă”, a declarat Adi Mutu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și