Închide meniul

Adrian Mutu, supărat pe Edi Iordănescu: „Meritau să fie convocați mai mulți jucători de la Rapid!”. Ce a spus despre „eroul” Kevin Luckassen

Cosmin Cioboată Publicat: 18 septembrie 2022, 0:23

Adrian Mutu, supărat pe Edi Iordănescu: „Meritau să fie convocați mai mulți jucători de la Rapid!. Ce a spus despre „eroul Kevin Luckassen

Adrian Mutu, atac devastator la adresa arbitrajului, înainte de Hermannstadt - Rapid

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

  • Adrian Mutu, supărat pe Edi Iordănescu
  • Ce a spus despre „eroul” Kevin Luckassen

Adrian Mutu este supărat pe Edi Iordănescu pentru că nu a convocat mai mulți jucători de la Rapid la națională pentru „dubla” cu Finlanda și Bosnia, din Liga Națiunilor. Giuleștenii au un singur fotbalist chemat la prima reprezentativă: portarul Horațiu Moldovan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu Finlanda, de vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45 e în direct pe Antena1 şi AntenaPLAY.

Adrian Mutu, supărat pe Edi Iordănescu: „Meritau să fie convocați mai mulți jucători de la Rapid!”

După victoria dramatică cu CS Mioveni, scor 2-1, Mutu a reamintit că Rapid este echipa din Liga 1 cu cele mai puține goluri primite (6).

Reclamă

Antrenorul giuleștenilor a vorbit și despre Kevin Luckassen, atacantul care a marcat golul victoriei în această seară, la debutul pentru Rapid. De asemenea, Adrian Mutu i-a făcut și o scurtă caracterizare căpitanului Cristi Săpunaru, care s-a aflat în prim-plan în ultima vreme după scandalul uriaș din etapa precedentă.

„A fost o victorie frumoasă pentru că a fost muncită, așa cum anticipam înainte de meci, cu o echipă care s-a apărat și a încercat să joace pe contraatac. Eu cred că dacă se valida acel gol (n.r. – al lui Jayson Papeau), altfel decurgea meciul.

Reclamă

Important e că am câștigat, suntem pe primul loc, la egalitate cu Farul. Mă bucur că avem 8 victorii, cele mai multe din campionat, și asta e important pentru noi. E bine, mă bucur că echipa a avut reacție după golul primit și că băieții au atacat 90 de minute. Și mă bucur că începem să învățăm să câștigăm astfel de meciuri, cu echipe care se apără. Înseamnă că și calitatea jucătorilor și-a spus cuvântul.

(N.r. – Te așteptai de la Luckassen să-și pună amprenta?) Mă așteptam. Chiar dacă nu e la 100%, i-am și spus că după o săptămână de antrenament o să joace doar câteva minute, să simtă cum e atmosfera în Giulești și să simtă spiritul nostru. Astăzi am fost nevoit să îi ofer mai multe minute decât voiam inițial și a ieșit bine. A dat gol și băieții merită felicitați.

Cristi e căpitanul nostru, știe ce înseamnă spiritul Rapidului. Încet, încet le insuflă acest spirit tuturor jucătorilor, și celor veniți recent.

Reclamă 4 / 0/3

Sper ca Horațiu Moldovan să primească minute la națională, indiferent de meciul în care va fi folosit (n.r. – cu Finlanda sau Bosnia). Normal că mi-ar fi plăcut și cred că ar fi meritat și alți jucători de la Rapid să fie convocați. Suntem echipa cu cele mai puține goluri primite din Liga 1. Cred că meritam mai mulți jucători la națională”, a spus Adrian Mutu, pentru Digisport.

Cristi Săpunaru, o nouă ieșire nervoasă după Rapid – CS Mioveni 2-1

Cristi Săpunaru a avut o nouă ieșire nervoasă. Căpitanul Rapidului a răbufnit după victoria cu CS Mioveni, scor 2-1. A criticat și selecția lui Edi Iordănescu la echipa națională.

Săpunaru s-a enervat după ce în spațiul public s-a scris că ar petrecut până în zorii dimineții chiar înainte de meciul cu CS Mioveni. Jucătorul de 38 de ani a negat vehement informațiile.

S-a încheiat discuția cu ce s-a întâmplat la Craiova. Vreau să adaug că s-a scris că am petrecut până la cinci dimineața la ziua lui Gigi Corsicanu. Eu am stat până la 23:30. Cine a scris articolul, îi dau numărul soției, să o întrebe pe ea la ce oră am ajuns acasă. Este o bătaie de joc!”, a spus Săpunaru, conform digisport.ro. 

Săpunaru a criticat și selecția lui Edi Iordănescu de la echipa națională. Veteranul rapidist crede că ar fi trebuit să fie chemați la lot mai mulți fotbaliști din Giulești.

„Ca suporter iubesc echipa națională, doar că cred că meritau și alți jucători la națională. Inclusiv de la națională. Nu am nimic cu Edi, e prietenul meu. (n.r. – Gabi Tamaș merită la națională?) Pe loc e Petrolul? Pe loc de play-off, de când a venit el s-a schimbat totul în bine, nu trebuie să mai răspund”, a mai spus Cristi Săpunaru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 28 mart., 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”