Închide meniul

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru! Primire de gală după scandalul monstru cu FC U Craiova 1948

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 septembrie 2022, 22:19

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru! Primire de gală după scandalul monstru cu FC U Craiova 1948

Galeria Rapidului, alături de Cristi Săpunaru

Galeria Rapidului, susținere totală pentru Cristi Săpunaru / Instagram Giuleștenii

Galeria Rapidului a pregătit o coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru în debutul meciului cu CS Mioveni, din Giulești. Suporterii alb-vișinii, care îl consideră nevinovat pe fundaș, au făcut „scut” în jurul căpitanului lor după incidentele de la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, de la Târgu Jiu, din etapa precedentă a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Rapidului i-au dedicat startul de meci din această seară simbolului lor, Cristi Săpunaru.

Galeria Rapidului, coregrafie superbă pentru Cristi Săpunaru: „Mândria noastră!”

Galeria giuleșteană a afișat un banner uriaș cu mesajul „Săpunaru, mândria noastră”. Totodată, în peluza nord au apărut zeci de pancarte cu numele și chipul căpitanului Rapidului, în semn de susținere după scandalul monstru în care fundașul de 38 de ani a fost implicat la Târgu Jiu.

Galeria Rapidului, susținere totală pentru Cristi Săpunaru
Galeria Rapidului, alături de Cristi Săpunaru / Facebook FC Rapid 1923

În semn de recunoștință pentru gestul lor minunat, Săpunaru le-a mulțumit fanilor în timpul meciului și i-a aplaudat preț de câteva secunde.

Cristi Săpunaru s-a aflat în prim-plan la finalul meciului cu FC U Craiova 1948. Căpitanul Rapidului a avut un conflict cu un suporter al oltenilor, iar de acolo a izbucnit o încăierare generală la vestiarele stadionului.

Reclamă

De asemenea, fundașul giuleștenilor a avut un dialog aprins și cu Jandarmeria, după ce au fost degajate gaze către sectorul ocupat de galeria Rapidului la partida de la Târgu Jiu.

Potrivit sport.ro, Săpunaru a primit o amendă de 1.000 de lei după conflictele de la finalul partidei cu FCU.

A venit „nota de plată” după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0

A venit „nota de plată” după scandalul monstru de la finalul meciului FC U Craiova 1948 – Rapid 1-0. Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a comunicat că au fost acordate 18 sancțiuni contravenționale, ca urmare a încăierării de la vestiarele stadionului din Târgu Jiu, dar și a incidentelor din tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, s-a aflat în prim-plan la finalul partidei din Liga 1, fiind la un pas de bătaie cu un suporter al oltenilor.

Jandarmii au anunțat că nu mai puțin de 5 reprezentanți ai celor două cluburi au fost amendați după ce nervii au cedat la finalul meciului dintre FC U Craiova 1948 și Rapid. Potrivit gsp.ro, printre cei 5 sancționați se numără și Săpunaru.

În plus, clubul gazdă, FC U Craiova 1948, a primit o amendă în valoare de 3.000 de lei:

„În completarea informațiilor comunicate oficial, cu privire la meciul de fotbal dintre echipele FCU Craiova 1948 și FC Rapid București, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova face următoarele precizări:

Ca urmare a verificărilor efectuate până în acest moment, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.550 lei.

Pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii, clubul organizator a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3000 lei.

Cinci dintre persoanele sancționate sunt reprezentanți ai celor doua cluburi de fotbal, care au fost sancționati cu amendă în valoare totală de 4000 lei, pentru săvârșirea în public de fapte acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență si provocare și participare la scandal.

Reclamă

Totodată, au fost întocmite actele de constatare, necesare începerii cercetării pentru o faptă de natură penală, prevăzută de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare.

Pe această cale, dezaprobăm orice formă de violență fizică sau verbală, din partea spectatorilor, a jucătorilor sau a reprezentanților oficiali ai cluburilor de fotbal”, a anunțat Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și