Închide meniul

Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray: „Nu spun nu!” Ce a spus despre duelul cu Petrolul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 15:35

Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray: „Nu spun nu! Ce a spus despre duelul cu Petrolul

Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray

Adrian Mutu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Adrian Mutu a oferit un verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray. Antrenorul celor de la CFR Cluj nu ar spune nu unei mutări a fundaşului la campioana Turciei, însă susţine că pentru moment, nu au existat oferte concrete pe numele fundaşului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Manea a intrat în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, şi se poate despărţi de clujeni. Fundaşul ar putea prinde un transfer de vis, fiind pe lista celor de la Galatasaray.

Adrian Mutu, verdict despre transferul lui Cristi Manea la Galatasaray

Adrian Mutu a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Cristi Manea la Galatasaray. Acesta a declarat că, deocamdată fundaşul ar trebuie să fie concentrat pe jocul formaţiei clujene, mai ales că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională.

„Dacă vine oportunitate de transfer pentru Cristi Manea nu aş spune nu, pentru că este şi o oportunitate pentru el să joace la o echipă ca Galatasaray. Dar deocamdată nu au venit astfel de oferte. El trebuie să fie concentrat pe jocul nostru. Cred că poate ajunge la un nivel şi mai bun şi cred că poate fi o soluţie şi pentru echipa naţională”, a adăugat Adrian Mutu.

De asemenea, Mutu a oferit declaraţii şi despre duelul cu Petrolul, din următoarea etapă. „Briliantul” a declarat că „lupii” formează o echipă foarte puternică şi jucătorii săi trebuie să fie foarte concentraţi.

Reclamă

„Întâlnim o echipă redutabilă acasă, joacă foarte bine pe teren propriu, o echipă bătăioasă. Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştienţi de acest lucru, dar bineînţeles că dorim să câştigăm. Petrolul e o echipă care face faza de apărare foarte bine, are în componenţă şi jucători care pot face diferenţa în atac, aşa că trebuie să fim foarte concentraţi”, a mai spus Mutu, fost jucător la Petrolul.

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj. „Briliantul” i-a cerut un fundaş lui Neluţu Varga, iar patronul ardelenilor a semnat cu Aly Abeid. Fundaşul stânga intrase în ultimele şase luni de contract la UTA şi a putut parafa înţelegerea fără să aibă nevoie de acceptul lui Mircea Rednic.

Potrivit fanatik.ro, Aly Abeid a semnat deja contractul cu CFR Cluj şi mai există un singur semn de întrebare. Mutu îl vrea încă de acum la echipă, pentru a avea cât mai multe „arme” în lupta cu FCSB la titlu. Pe Abeid îl vede capabil să îi blocheze pe Florinel Coman și Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga face eforturi pentru a-l convinge pe Mircea Rednic. Este dispus să ofere 100.000 de euro sau un jucător la schimb. Rămâne de văzut dacă „Puriul” şi concucătorii clubului vor accepta propunerea.

CFR Cluj a mai oficializat cinci transferuri în această iarnă. Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Peter Mamic, Kader Keita și Peter Michael sunt jucătorii care au venit în Gruia. Aly Abeid i-ar putea face concurenţă pe postul de fundaş stânga lui Mario Camora şi lui Peter Mamic.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și