Închide meniul

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj! Jucătorul cu care vrea să îi blocheze pe Coman și Olaru din drumul spre titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2024, 23:57

Reclamă
Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj! Jucătorul cu care vrea să îi blocheze pe Coman și Olaru din drumul spre titlu

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj

Adi Mutu, la debutul pe banca lui CFR Cluj / Profimediaimages

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj. „Briliantul” i-a cerut un fundaş lui Neluţu Varga, iar patronul ardelenilor a semnat cu Aly Abeid. Fundaşul stânga intrase în ultimele şase luni de contract la UTA şi a putut parafa înţelegerea fără să aibă nevoie de acceptul lui Mircea Rednic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul din Mauritania este jucător de bază la UTA. În vârstă de 26 de ani, Abeid a evoluat în 18 meciuri din acest sezon şi a avut prestaţii extrem de apreciate. A mai jucat în trecut pentru Levante şi Valenciennes.

Adi Mutu a reuşit primul transfer la CFR Cluj

Potrivit fanatik.ro, Aly Abeid a semnat deja contractul cu CFR Cluj şi mai există un singur semn de întrebare. Mutu îl vrea încă de acum la echipă, pentru a avea cât mai multe „arme” în lupta cu FCSB la titlu. Pe Abeid îl vede capabil să îi blocheze pe Florinel Coman și Darius Olaru.

Neluţu Varga face eforturi pentru a-l convinge pe Mircea Rednic. Este dispus să ofere 100.000 de euro sau un jucător la schimb. Rămâne de văzut dacă „Puriul” şi concucătorii clubului vor accepta propunerea.

CFR Cluj a mai oficializat cinci transferuri în această iarnă. Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Peter Mamic, Kader Keita și Peter Michael sunt jucătorii care au venit în Gruia. Aly Abeid i-ar putea face concurenţă pe postul de fundaş stânga lui Mario Camora şi lui Peter Mamic.

Reclamă

Abeid a ajuns gratis la UTA, în 2022, după ce s-a despărţit de Valenciennes. A jucat în 39 de meciuri din Liga 1 şi a marcat un gol. Cota lui de piaţă este de 350.000 de euro. Neluţu Varga anunţase deja că s-a înţelesc cu un fundaş, dar şi cu un atacant.

Sincer, noi am mai semnat doi jucător, un atacant și un fundaș. I-am semnat deja din vară. În cazul în care vând un atacant și s-ar putea să se întâmple asta, voi accepta să accesez clauza atacantului, să-l iau din această iarnă. (n.r. e vorba de Otele?) Da.

Știam că Otele va pleca sigur, ori acum, ori în vară. Doar era diferență de ce cer eu și ce oferă alții. Dacă se concretizează să cădem pe o cifră care să mă mulțumească și pe mine, și clubul, atunci îi dau drumul. Îl doresc trei cluburi de afară, două din Franța și unul din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

Erau cinci cluburi care îl voiau pe atacantul pe care l-am semnat noi. Noi am fost mai rapizi. După ce a semnat cu noi, au venit niște oferte de cinci ori mari. Atacantul este un jucător la care noi ne uitam de un an de zile. A dat 16-17 goluri anul acesta. Are 23 de ani. (n.r. e român sau străin?) Black (n.r. de culoare). Un nou Otele, dar cam de cinci ori mai bun”, a declarat Neluțu Varga, miercuri, pentru pentru playsport.ro.

CFR Cluj are 39 de puncte după 23 de etape, tot atâtea câte are şi Rapid. FCSB este lider autoritar, cu 50 de puncte. Pentru ardeleni urmează meciul din deplasare cu Petrolul.

CFR Cluj, aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor

CFR Cluj e aproape de o nouă mare lovitură pe piaţa transferurilor! Philip Otele (24 de ani) e dorit în Germania şi Franţa, de cluburile Stuttgart, respectiv Bordeaux.

Stuttgart și Bordeaux ar fi trimis oferte pentru atacantul nigerian, dar acestea nu au fost pe placul patronului Neluţu Varga. Varga a cerut o sumă mai mare decât cele oferite pentru Otele.

Otele este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1 milion de euro. Neluţu Varga l-a adus ca jucător liber de contract în vara anului trecut, de la UTA Arad.

În acest sezon, Otele are cifre foarte bune. El a jucat în 23 de meciuri în campionat, marcând 9 goluri şi dând 4 asisst-uri în acest sezon de Liga 1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și