Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat Neftchi Baku: „S-a dus la echipa care l-a dat afară pe Reghecampf! Nu are scuză!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 iulie 2023, 11:55

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat Neftchi Baku: „S-a dus la echipa care l-a dat afară pe Reghecampf! Nu are scuză!

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat cu Neftchi

Adrian Mutu, la o conferință de presă / Facebook Rapid

Adrian Mutu a fost aspru criticat după ce a semnat cu Neftchi Baku. Marius Mitran, directorul de comunicare din cadrul LPF, este de părere că gestul „Brliantului” de a o părăsi pe Rapid a fost unul foarte urât, deoarece oficialii giuleşteni au avut încredere totală în el, pe parcursul sezonului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la Neftchi Baku. „Briliantul” a părăsit-o pe Rapid cu mai puţin de o săptămână înainte ca giuleştenii să debuteze în noul sezon de Liga 1.

Adrian Mutu, criticat după ce a semnat cu Neftchi Baku

Marius Mitran nu îşi explică gestul lui Adrian Mutu de a pleca de la Rapid, chiar înainte de startul sezonului. Oficialul LPF susţine că „Briliantul” nu va avea nicio şansă în prima ligă din Azerbaidjan, campionatul fiind dominat de Qarabag, formaţie obişnuită cu grupele competiţiilor europene.

„Mi s-a părut un gest urât al lui Mutu. Mi s-a părut că a răspuns altfel în faţa unor oameni care l-au susţinut în cele mai rele momente, pentru că el n-a venit de la Barcelona. El a venit după un eşec evident la FC U Craiova 1948. Iar toată această încredere a aruncat-o peste bord, pe ideea unui contract la Neftchi.

Nu există nicio scuză. E un antrenor tânăr, trebuia să-şi urmeze cariera. Ca şi în cariera de fotbalist, a avut nişte sincope, care l-au definit. Rapid e un club mult mai puternic, vizibil, decât Neftchi. Nu neapărat financiar, dar ca istorie în Europa. De ce să nu încerce să se ducă cu Rapid în grupele Champions League.

Reclamă

S-a dus la Neftchi, o echipă care l-a dat afară pe Reghecampf acum o lună. Într-un campionat în care aproape n-ai nicio şansă, pentru că este o super-echipă, Qarabag. Te-ai dus acolo ştiind că poţi să iei nişte bani şi acceptând ideea că te vei bate, oarecum, la locul 2-3″, a declarat Marius Mitran, la emisiunea AS.ro LIVE.

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi s-a pus bine cu suporterii: „Sunt cunoscuţi în Europa”

Adrian Mutu a semnat cu Neftchi Baku şi a anunţat obiectivul pe care l-a setat după înlocuirea lui Laurenţiu Reghecampf. Briliantul i-a lăudat şi pe suporterii echipei din Baku.

„Neftchi este echipa cu cei mai mulţi fani din Azerbaidjan. Ei sunt cunoscuţi în Europa pentru loialitatea lor şi pentru modul în care încurajează echipa. Sunt sigur că voi avea o relaţie bună cu ei, pentru că tot ce facem, facem pentru fani.

Reclamă 4 / 0/3

Obiectivul meu e să o readuc pe Neftchi unde îi este locul, pe locul 1 în campionat. Vreau să reprezentăm cu mândrie ţara în Europa. Am încredere că Neftchi va avea succes în fotbalul european”, a spus Mutu, citat de site-ul oficial al lui Neftchi.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și