Închide meniul

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1: „Fotbalul este nedrept! Am dominat jocul!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 20:51

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1: „Fotbalul este nedrept! Am dominat jocul!

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1

Adrian Păun, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui eşec, CFR Cluj a coborât pe locul 2 în Liga 1, cu 9 puncte. Este al doilea eşec pentru campioana României în acest sezon.

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1

„Din păcate, nu am reuşit să marcăm. Echipa e cea mai importantă şi nu am reuşit să o ajut. Am dominat jocul, am avut şi posesie. Fotbalul este nedrept câteodată. Sunt meciuri şi meciuri. În această seară a fost aceeaşi echipă de data trecută.

Reclamă

Jocul nostru a arătat bine, dar atât s-a putut. Mereu am avut meciuri grele cu echipa domnului Teja. Ăsta este fotbalul. Am încredere în echipă pentru joi. Sperăm să ne bucurăm la final şi să fim în grupele Conference League!”, a declarat Adrian Păun la Digi Sport.

Dan Petrescu, în depresie: „Sunt praf!”

Dan Petrescu a fost băgat în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. „Bursucul” a dezvăluit că Gabriel Debeljuh nu va mai juca în 2022, după ce s-a accidentat. De asemenea, antrenorul se plânge de programul încărcat al campioanei României.

Reclamă

Dan Petrescu a amintit de problemele de lot pe care le are şi a explicat că, deşi echipa sa s-a calificat în play-off-ul Conference League, nu se poate bucura.

„Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferență între noi și ei. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni și am avut un portar bun. Avem o veste tristă, foarte tristă, d-aia sunt praf. În toate meciurile câștigate a trebuit să plătim ceva, ba penalty, ba am terminat în 10 oameni.

Acum am pierdut un jucător, din ce am înțeles are ceva la încrucișate, cred că 6 luni va fi out Debeljuh. N-am cum să fiu fericit. E foarte greu să-l înlocuim pe golgheterul nostru, mai ales acum, când nu mai găsim atacanți. Victoria e importantă, dar peste două zile avem meci. Să vedem ce jucători recuperăm în atac, suntem foarte subțiri.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au făcut diferența, nu eu. Azi au câștigat, bravo lor, dar n-am cum să fiu fericit, v-am zis. Dacă vom fi în grupe toate trei, ar fi un rezultat fantastic pentru România, dar să vedem dacă putem toate trei.

Maribor a jucat cu Soligorsk, am văzut cele două meciuri. E o echipă bună. Acasă au mulți spectatori, au jucători de atac foarte buni, chiar nu știu cum au pierdut cu Helsinki, trebuie să văd meciurile. Poate finlandezii au echipă mai bună, dar nu mă așteptam. Eram sigur că jucăm în Finlanda. Vor fi două meciuri grele, dar sunt supărat că avem multe meciuri și trebuie să schimb iar 10 jucători.

Supărarea după meciul cu armenii a fost mult prea mare. Lumea credea că nu ne revenim, dar am reușit. Trebuie să ajungem în grupe, e clar, dar sperăm să nu mai pierdem jucători. Asta e și din cauză că jucăm prea mult, 11 meciuri într-o lună, cele mai multe din Europa 100%. CFR are cele mai multe meciuri și s-a văzut asta. Unde s-a mai întâmplat pe planeta asta?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:51 FotoAdrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!” 12:47 Care a fost cauza morţii iubitului Arynei Sabalenka! Tenismena aflată pe tablou cu Halep la Miami e în doliu după decesul subit 12:45 Nume mari la Ţiriac Open. Lista completă a starurilor de pe tabloul principal de simplu 12:26 Darius Olaru şi-a dezvăluit cele două obiective uriaşe din 2024: „Vreau titlul cu FCSB şi să ajung în semifinală la EURO!” 12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia
Extra • 12:51
FOTO
Adrian Mutu şi-a făcut implant de păr în Turcia: „Nu e dureros, am dormit! Timpul nu iartă pe nimeni!”
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”