Închide meniul

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1: „Fotbalul este nedrept! Am dominat jocul!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2022, 20:51

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1: „Fotbalul este nedrept! Am dominat jocul!

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1

Adrian Păun, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1. Campioana României a suferit primul eşec din istorie pe teren propriu cu moldovenii. Păun a lovit bara în minutul 78, aceasta fiind una dintre cele mai importante ocazii ale ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui eşec, CFR Cluj a coborât pe locul 2 în Liga 1, cu 9 puncte. Este al doilea eşec pentru campioana României în acest sezon.

Adrian Păun a răbufnit după CFR Cluj – FC Botoșani 0-1

„Din păcate, nu am reuşit să marcăm. Echipa e cea mai importantă şi nu am reuşit să o ajut. Am dominat jocul, am avut şi posesie. Fotbalul este nedrept câteodată. Sunt meciuri şi meciuri. În această seară a fost aceeaşi echipă de data trecută.

Jocul nostru a arătat bine, dar atât s-a putut. Mereu am avut meciuri grele cu echipa domnului Teja. Ăsta este fotbalul. Am încredere în echipă pentru joi. Sperăm să ne bucurăm la final şi să fim în grupele Conference League!”, a declarat Adrian Păun la Digi Sport.

Dan Petrescu, în depresie: „Sunt praf!”

Dan Petrescu a fost băgat în depresie după CFR Cluj – Şahtior Soligorsk 1-0. „Bursucul” a dezvăluit că Gabriel Debeljuh nu va mai juca în 2022, după ce s-a accidentat. De asemenea, antrenorul se plânge de programul încărcat al campioanei României.

Reclamă

Dan Petrescu a amintit de problemele de lot pe care le are şi a explicat că, deşi echipa sa s-a calificat în play-off-ul Conference League, nu se poate bucura.

„Am jucat cu campioana din Belarus, o echipă foarte bună, nicio diferență între noi și ei. Am înscris în prima repriză, când am fost mai buni și am avut un portar bun. Avem o veste tristă, foarte tristă, d-aia sunt praf. În toate meciurile câștigate a trebuit să plătim ceva, ba penalty, ba am terminat în 10 oameni.

Acum am pierdut un jucător, din ce am înțeles are ceva la încrucișate, cred că 6 luni va fi out Debeljuh. N-am cum să fiu fericit. E foarte greu să-l înlocuim pe golgheterul nostru, mai ales acum, când nu mai găsim atacanți. Victoria e importantă, dar peste două zile avem meci. Să vedem ce jucători recuperăm în atac, suntem foarte subțiri.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au făcut diferența, nu eu. Azi au câștigat, bravo lor, dar n-am cum să fiu fericit, v-am zis. Dacă vom fi în grupe toate trei, ar fi un rezultat fantastic pentru România, dar să vedem dacă putem toate trei.

Maribor a jucat cu Soligorsk, am văzut cele două meciuri. E o echipă bună. Acasă au mulți spectatori, au jucători de atac foarte buni, chiar nu știu cum au pierdut cu Helsinki, trebuie să văd meciurile. Poate finlandezii au echipă mai bună, dar nu mă așteptam. Eram sigur că jucăm în Finlanda. Vor fi două meciuri grele, dar sunt supărat că avem multe meciuri și trebuie să schimb iar 10 jucători.

Supărarea după meciul cu armenii a fost mult prea mare. Lumea credea că nu ne revenim, dar am reușit. Trebuie să ajungem în grupe, e clar, dar sperăm să nu mai pierdem jucători. Asta e și din cauză că jucăm prea mult, 11 meciuri într-o lună, cele mai multe din Europa 100%. CFR are cele mai multe meciuri și s-a văzut asta. Unde s-a mai întâmplat pe planeta asta?”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și