Închide meniul

Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 19:28

Reclamă
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!

Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu şi Gigi Becali/ Colaj Hepta

Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali. Patronul de la FCSB îşi doreşte să-şi vadă echipa din nou calificată în grupele Champions League, iar fostul patron de la Vaslui l-a ironizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că după ce FCSB va câştiga titlul, vrea să investească pentru ca echipa să se lupte pentru grupele Champions League. Patronul roş-albaştrilor e la un pas să devină campion, după o pauză de nouă ani.

Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali

Adrian Porumboiu nu s-a putut abţine şi a izbucnit în hotote de râs, atunci când a auzit la ce visează Gigi Becali. Fostul patron de la Vaslui a declarat că este extrem de dificil ca FCSB să ajungă în grupele Champions League.

Porumboiu l-a ironizat pe Becali şi l-a sfătuit să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea, cel care de asemenea visa să o vadă pe Dinamo jucând în Champions League.

„Probabil că ar trebui să îi ceară părerea finului său, lui Cristi Borcea, care visa și el să ajungă acolo. Poate știe mai bine cum să ajungă.

Reclamă

E greu cu Liga Campionilor. Toată lumea și-a dorit, mi-am dorit și eu, dar m-am trezit cam târziu”, a declarat Adrian Porumboiu, conform sportpesurse.ro.

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman. Patronul celor de la FCSB a vorbit după victoria echipei sale de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-0, despre transferurile pe care le va face la vară, în încercarea de a-şi îndeplini visul de a reveni în Liga Campionilor.

Florinel Coman este ca şi transferat la Al Duhail, formaţie din Qatar, astfel încât nu va putea ajuta echipa pentru a-şi îndeplini obiectivul de la începutul sezonului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul celor de la FCSB a anunţat că din cele 5 milioane de euro va plăti 800.000 de euro pentru Otele de la CFR Cluj şi va încerca să îl cumpere şi pe Marius Ştefănescu de la Sepsi Sf. Gheorghe:

„(n.r. Va fi greu în cupele europene fără Florinel Coman?) Să vedem. Să vedem. Nu e închisă povestea. E și greu, dar și ușor cu 5 milioane de euro în cont. Cu 5 milioane îl iei pe Otele cu 800.000, că ți-l dă. Poți să-l iei și pe Dumitrescu ăla. Ștefănescu, da”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și