Închide meniul

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 8:24

Reclamă
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman. Patronul celor de la FCSB a vorbit după victoria echipei sale de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-0, despre transferurile pe care le va face la vară, în încercarea de a-şi îndeplini visul de a reveni în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este ca şi transferat la Al Duhail, formaţie din Qatar, astfel încât nu va putea ajuta echipa pentru a-şi îndeplini obiectivul de la începutul sezonului viitor.

Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”

Întrebat dacă îi va fi greu fără Florinel Coman în lupta de la vară din preliminariile Ligii Campionilor, Gigi Becali a dezvăluit că încă nu este închisă povestea transferului lui Coman, dar şi faptul că nu îi va fi greu cu banii pe care îi va încasa, dacă acesta se va materializa.

Patronul celor de la FCSB a anunţat că din cele 5 milioane de euro va plăti 800.000 de euro pentru Otele de la CFR Cluj şi va încerca să îl cumpere şi pe Marius Ştefănescu de la Sepsi Sf. Gheorghe:

„(n.r. Va fi greu în cupele europene fără Florinel Coman?) Să vedem. Să vedem. Nu e închisă povestea. E și greu, dar și ușor cu 5 milioane de euro în cont. Cu 5 milioane îl iei pe Otele cu 800.000, că ți-l dă. Poți să-l iei și pe Dumitrescu ăla. Ștefănescu, da”, a declarat Gigi Becali, la primasport.ro.

Reclamă

”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!

Florinel Coman a dat răspunsul la cea mai arzătoare întrebare: dacă există vreo şansă să rămână la FCSB!

Florinel Coman a spus că nu crede că mai există vreo şansă să continue la echipa lui Gigi Becali. Golgheterul campionatului a precizat că îşi doreşte să plece.

”(n.r: E vreo șansă rămâi la FCSB?) Nu cred, eu îmi doresc să fac pasul, dar întâi am ca obiectiv să câștig campionatul.

Reclamă 4 / 0/3

Mă simt foarte bine. O execuție frumoasă. Ce pot să spun? Un meci câștigat, cu gândul ăsta am venit, să câștigăm și să ne facem finalul de campionat mult mai ușor.

E clar că ne-am fixat un obiectiv pe termen scurt, să terminăm cât mai repede acest campionat.

Mă simt bine că fac parte din acest grup, că jucătorii sunt alături de mine și-mi dau libertatea să-mi arăt calitățile. Publicul, minunat, mai mulți ai noștri”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro, după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și