Închide meniul

Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj – Petrolul a fost viciat! „Penalty în ambele cazuri”

Bogdan Stănescu Publicat: 19 septembrie 2023, 11:07

Reclamă
Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj – Petrolul a fost viciat! „Penalty în ambele cazuri

Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj - Petrolul a fost viciat!

Adrian Porumboiu, la un meci / Hepta

Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj – Petrolul a fost viciat! Fostul patron al lui FC Vaslui a făcut acuzaţii dure, atât la adresa lui Istvan Kovacs, cât şi la adresa lui Sebastian Colţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Porumboiu, fost arbitru, a susţinut că Istvan Kovacs trebuia să dicteze penalty atât la contactul dintre Răzvan Sava şi Musi, din minutul 32, cât şi la atacul cu talpa al lui Ajeti asupra lui Pedro Justiniano din minutul 48.

Adrian Porumboiu crede că rezultatul de la CFR Cluj – Petrolul a fost viciat!

Are în sânge (n.r: Istvan Kovacs, să facă ceea ce face). Şi ăsta (n.r: Sebastian Colţescu) are în sânge. Eu pe ăştia doi arbitri nu am putut să îi suport, pe Colţescu şi pe Istvan Kovacs.

Istvan Kovacs face ce vrea el. 11 metri în ambele cazuri! (n.r.: de la CFR Cluj).

Nu vor fi repercusiuni. Niciodată! Categoric vor fi promovaţi la un meci de Champions League.

Reclamă

Eram ferm convins că se va întâmpla. Luaţi toate declaraţiile mele despre cei doi.

Cu Sebastian Colţescu n-am mai vorbit de 20 de ani. Îmi ia telefonul foc dacă vorbesc”, a declarat Adrian Porumboiu pentru fanatik.ro.

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs! Cum explică decizia centralului de a nu dicta niciun penalty pentru Petrolul

Cristi Balaj îl apără pe Istvan Kovacs! Preşedintele lui CFR Cluj consideră că centralul a procedat corect atât la faza din minutul 32, cât şi la cea din minutul 48.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Petrolul s-a încheiat 1-0, dar oaspeţii au susţinut că trebuiau să primească două lovituri de la 11 metri. În minutul 32, a avut loc un contact în careu între portarul Răzvan Sava şi Alexandru Musi, jucătorul Petrolului, în timp ce acesta se îndrepta spre balon.

Ulterior, în minutul 48 al meciului, fundaşul Arlind Ajeti i-a pus talpa pe gleznă, în careu, lui Pedro Justiniano. Nici la acea fază Istvan Kovacs nu a dictat penalty.

„Un contact întâmplător”

Dacă se întâmplă ceva foarte clar la această fază, este jucarea mingii de către portar. După asta apare un contact întâmplător, pentru că fotbalul se joacă în mișcare. Vedem atacantul care îşi lasă vârful picioarelor, ceea ce înseamnă că el nu mai are intenţia să păşească. Nici nu îşi doreşte acest lucru.

În momentul în care un atacant târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar că îşi doreşte să cadă. Să vă uitaţi la vârful picioarelor lui.

De ce nu a mers la VAR? În momentul în care arbitrul din camera VAR sesizează că atacantul forţează şi îşi târăşte vârful picioarelor pe sol, este clar. Mesajul pentru arbitru este că atacantul îşi doreşte să cadă. El refuză să încerce să păşească”, a declarat Cristi Balaj pentru primasport.ro despre faza din minutul 32.

„Există circumstanțe care oferă o neclaritate”

Cristi Balaj a comentat şi faza din minutul 48, atunci când Ajeti l-a atacat cu talpa pe Pedro Justiniano.

Din ce am discutat cu jucătorul, a ajuns târziu pentru că inițial a fost tras din spate de un adversar, suficient cât să nu poată porni atunci când și-a dorit. Dacă nu dai fault pentru că este o ținere scurtă, care-l împiedică să ajungă la timp, atunci dai penalty.

Reclamă

Dar Ajeti, din ce am înțeles, a ajuns cu întârziere la minge pentru că este ținut scurt, dar suficient, pentru a nu porni la timpul potrivit.

De ce nu a intervenit VAR? Probabil arbitrul a considerat că există circumstanțe care oferă o neclaritate”, a spus Cristi Balaj pentru sursa citată.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și