Închide meniul

Adrian Porumboiu, atac devastator după FCSB – Rapid 3-1: „Au fost penibili! Unii parcă veneau de la nuntă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 noiembrie 2022, 0:01

Adrian Porumboiu, atac devastator după FCSB – Rapid 3-1: „Au fost penibili! Unii parcă veneau de la nuntă!

Adrian Porumboiu i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB

Adrian Porumboiu, atac dur după FCSB - Rapid 3-1 | Hepta

Adrian Porumboiu, atac devastator după FCSB – Rapid 3-1. Fostul mare arbitru internaţional a dat de pământ cu jucătorii de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus clar cu scorul de 3-1 şi a reintrat în lupta pentru un loc în playoff. Porumboiu nu s-a ferit să folosească cuvinte dure la adresa jucătorilor lui Mutu.

Adrian Porumboiu, atac devastator după FCSB – Rapid 3-1

Două echipe cu o evoluție disproporționată, o echipă în formă și o altă echipă bătrânească, adică Rapidul, au fost penibili. Rapid a ieșit așa pe vârfuri, erau primii balerini la nu știu ce teatru.

Locul 2 nu contează, trebuie să demonstrezi că ești pe locul doi. Ei îmi sunt simpatici, dar alta e să te respecți ca sportivi. Am văzut niște jucători care parcă pentru prima dată își luau ghetele, surprinzător de slab, nu credeam că o să văd asta la o echipă cu pretenții.

Dincolo, am văzut o echipă care a fost îngenuncheată de echipa de copii a lui West Ham și acum arătau de parcă erau o altă echipă. Ambiția în astfel de jocuri câștigă.

Reclamă

Nu mai are sens să vorbim de goluri, putea să fie și cu mâna și cu pistolul, nu mai contează, vorbim de arbitrii (n.r. râde). Hai să lăsăm așa, a arbitrat bine Colțescu, el a apreciat bine din prima.

Probabil vor împrospăta echipa (n.r. Rapid) pentru că am văzut niște jucători…, uni parcă veneau de la nuntă”, a spus Adrian Porumboiu la prosport.ro.

Adrian Mutu, după FCSB – Rapid 3-1: „Plecăm capul, acceptăm înfrângerea. E un duş rece”

Adrian Mutu a avut prima reacţie după FCSB – Rapid 3-1. Antrenorul oaspeţilor a recunoscut superioritatea roş-albaştrilor, dar a vorbit şi despre cadourile pe care jucătorii săi le-au făcut gazdelor.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a dominat-o clar pe Rapid la toate capitolele timp de 75 de minute şi s-a impus cu 3-1, după golurile marcate de Andrei Cordea, Andrea Compagno şi Octavian Popescu, respectiv Marko Dugandzic.

„Moral aveam un avantaj apoi am făcut greşeli colective care ne-au costat. Un duş rece pentru că să pierzi într-un derby, e greu pentru noi, care eram într-o perioadă bună. La jucători nu e vorba de blocaj, e vorba că atunci când faci două cadouri, cazi şi trebuie să-ţi regăseşti echilibrul.

A fost un meci echilibrat în repriza a doua, poate cu un plus pentru noi, că am jucat pe atac. Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul. Ne recunoaştem învinşi şi trebuie să muncim mai mult. Gestul lui Junior Morais arată frustrare, dorinţă de a învinge, nu pot să-l accept, dar nici nu pot să-l acuz.

Pe noi nu ne bate un scor, suntem o echipă adevărată, unită, mergem mai departe. Pintilii merită felicitat. Cum spuneţi că FCSB nu are antrenor? Am văzut o relaţie execelntă cu echipa, de ce îi luaţi meritele lui Piti”, a spus Mutu, la Digi Sport.

După primele 17 etape ale acestui sezon, FCSB e pe locul 7, cu 23 de puncte, la nouă lungimi de Rapid, care rămâne pe 2, cu 32 de puncte. Roş-albaştrii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și