Închide meniul

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua: „Dacă nu lua el echipa, intra în faliment!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2023, 15:14

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua: „Dacă nu lua el echipa, intra în faliment!

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua

Gigi Becali şi Adrian Porumboiu/ Colaj Profimedia, Hepta

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua. Fostul patron de la Vaslui a declarat că patronul de la FCSB a salvat Steaua, deoarece, dacă nu ar fi cumpărat-o el, echipa ar fi intrat în faliment. De asemenea, Porumboiu nu înţelege cum FRF le acordă „militarilor” drept de joc în Liga a 2-a, dacă nu pot promova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi oficialii de la CSA Steaua sunt în continuare într-un proces deschis, pentru palmaresul Stelei. Oficialii clubului armatei vor să-i ia patronului de la FCSB şi palamresul dintre 2003 şi prezent, palmares care i-a fost acordat în instanţă în urmă cu câţiva ani.

Adrian Porumboiu îl susţine pe Gigi Becali, în scandalul cu CSA Steaua

Adrian Porumboiu a declarat că Gigi Becali a salvat Steaua de la faliment sau de la insolvenţă, şi susţine că brandul clubului roş-albastru a continuat alături de latifundiarul din Pipera.

De asemenea, fostul patron de la Vaslui a declarat că cei de la CSA Steaua ar fi putut schimba multe, dacă echipa ar fi avut drept de promovare în Liga 1, şi mai ales, dacă ar fi bătut FCSB-ului pe prima scenă a fotbalului românesc.

Porumboiu a declarat că dacă CSA Steaua ar fi intrat în Liga 1, şi ar fi învins-o pe FCSB, atunci se putea spune că ea este adevarata Steaua.

Reclamă

„Ceea ce știu sigur, fără comentarii, este că dacă nu lua echipa Becali, era mai rău pentru Steaua decât o echipă care intră în insolvență, faliment. Nu mai continua. Strălucirea Stelei era dusă într-o zonă întunecată.

Brandul a continuat sub Becali, și eu nu sunt admiratorul lui, știe toată lumea, dar a dus-o, cum a dus-o, că e un statornic ocupant al locului doi, dar asta este altceva.

Cei de la CSA Steaua ar fi putut schimba multe dacă ar fi avut drept de promovare, dacă ar fi ajuns în Liga 1 și ar fi câștigat cu FCSB-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Federația face cel mai rău fotbalului prin faptul că-i lasă să joace în play-off pe cei de la CSA. Ce, suntem pe vremea Daciadei? Dacă nu îndeplinesc dreptul de promovare, fă-le o altă competiție.

Era de apreciat dacă CSA intra în prima ligă, câștiga cu FCSB și atunci ea era Steaua”, a declarat Adrian Porumboiu, la playsport.ro.

Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali

Marian Iancu sare în apărarea lui Gigi Becali. Fostul patron al lui Poli Timişoara a avut o reacţie tranşantă în „războiul” dintre CSA Steaua şi FCSB. Acesta consideră că latifundiarul din Pipera a fost „trădat” de şefii MApN.

„Nu e mult de spus (nr. despre scandalul CSA – FCSB). Dacă Armata, în jurul căreia s-a constituit marea echipă a Stelei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, urăște ceva, urăște trădarea. Iar tu să-ți trădezi un camarad, care a fost alături de tine și care nu a trădat, și pe care-l trădezi tu acum, e o blasfemie pentru ceea ce se întâmplă azi sub oblăduirea Ministerului Apărării, adică a Armatei.

Dacă le e rușine și urât, atunci ar putea să spună ‘nu-l suportăm pe Becali’. Dar camaradul Becali nu a trădat. Cei care trădează azi sunt cei de la MApN, prin ceeea ce face CSA-ul. Trădează un om care a fost alături de ei atunci când a fost nevoie.

Uitați-vă ce se petrece la Dinamo, ce a fost la Rapid. Nu e treaba mea să dezvolt. Dar asta simt. Și-au trădat un camarad care a fost alături de ei. Ei azi promovează trădarea. Becali a fost un camarad de luptă sportivă sincer, de bază, care a fost alături de ei, atunci când ceilalți s-au retras, când nimeni nu mai investea. Armata și-a trădat un camarad, care a onorat fotbalul românesc. Este un act josnic pentru cei de acolo„, a declarat Marian Iancu la playsport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și