Închide meniul

Adrian Porumboiu l-a criticat pe centralul partidei Sepsi – FC U Craiova 1948: „A fost ca un cowboy!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2023, 15:44

Adrian Porumboiu l-a criticat pe centralul partidei Sepsi – FC U Craiova 1948: A fost ca un cowboy!”

Adrian Porumboiu l-a criticat pe centralul care a întrerupt partida dintre Sepsi și FC U Craiova 1948

Andrei Chivuletel, în Sepsi - FC U Craiova 1948/ Hepta

Adrian Porumboiu l-a criticat pe centralul care a întrerupt partida dintre Sepsi și FC U Craiova 1948. Andrei Chivulete a fost luat la țintă de fostul patron de la FC Vaslui pentru decizia luată la momentul respectiv. Cu toate acestea, Porumboiu aplaudă Comisia de Recurs, care a decis ca meciul să se rejoace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi – FC U Craiova 1948 se va rejuca joi, de la ora 21:00, după cum au anunțat oficialii covăsneni.

Adrian Porumboiu l-a criticat pe centralul care a întrerupt Sepsi – FC U Craiova 1948

Adrian Porumboiu a analizat decizia lui Andrei Chivulete, aceea de a întrerupe partida de la Sfântu Gheorghe, din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Fostul arbitru este de părere că centralul meciului de pe terenul lui Sepsi s-a hazardat, și a acționat greșit. Însă, cu toate acestea, consideră că Chivulete nu trebuie sancționat, deoarece cu astfel de momente de confruntă fiecare arbitru.

Chivulete junior s-a pripit, să nu spun altfel. Noi suntem foarte rapizi în a lua unele decizii care convin, sunt de actualitate cu ce se întâmplă în lume. Dacă ar fi ministru agriculturii sau premierul României, următoarea recomandare culinară ar fi gândaci cu usturoi.

Reclamă

Primul lucru pe care îl înveți când faci școala de arbitru este ca atunci când începi un joc, să-l și termini. El s-a grăbit atunci, nu știu ce treabă avea. Dar după opinia mea, a durat foarte puțin și decizia a fost foarte repede. A fost ca un cowboy căruia i-a apărut o pălărie, nu a mai așteptat să apară și capul și a tras și în cap și în pălărie.

Nu trebuie sancționat, dar să nu facă prozeliți în rândul arbitrilor. Dar dacă Vassaras a apreciat chestia asta. Și Vassaras vine dintr-un mediu unde toți ați văzut, sau ați fost la meciuri în Grecia și se strigă orice fel. Cei de la Sepsi nu pot să se supere că li s-a strigat afară din țară într-un moment în care și noi românii vrem să plecăm din țară.

De ce să-l pedepsești pe Chivulete când sunt niște instrucțiuni care se dau pe nepusă masa? E important că o eroare s-a îndreptat și rezultatul va fi cel care trebuia să se întâmple”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Dacă FC U Craiova va câştiga partida cu Hermannstadt, iar Sepsi învinge pe FCSB, atunci echipa lui Mititelu trebuie să obţină cel puţin o remiză pentru a fi sigură de locul din playoff.

Sepsi poate juca la egal partida cu FC U Craiova doar în cazul în care va câştiga partida cu FCSB, iar echipa lui Nicolo Napoli nu va reuşi să ia cele 3 puncte cu Hermannstadt. În meciul tur, oltenii s-au impus cu 1-0 şi va fi avantajată de meciurile directe.

FC U Craiova poate obţine calificarea în playoff înaintea rejucării partidei dacă va câştiga cu Hermannstadt, iar Sepsi va pierde cu FCSB. În acest caz, FC U Craiova ar avea 43 de puncte, iar Sepsi ar rămâne cu 39 de puncte.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și