Închide meniul

Când se rejoacă Sepsi – FC U Craiova 1948! Anunţul oficial făcut de covăsneni

Dan Roșu Publicat: 10 martie 2023, 13:30

Când se rejoacă Sepsi – FC U Craiova 1948! Anunţul oficial făcut de covăsneni

Când se rejoacă Sepsi - FC U Craiova 1948

Când se rejoacă Sepsi - FC U Craiova 1948 / Hepta

  • Sepsi – FC U Craiova 1948 e joi, 16 martie, de la ora 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Laszlo Dioszegi a anunţat Când se rejoacă Sepsi – FC U Craiova 1948. Asta după ce Comisia de Recurs a luat decizia ca duelul dintre cele două să aibă loc şi ca rezultatul să nu fie decis la comisii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform informaţiilor primite de Laszlo Dioszegi, partida va avea loc joi, 16 martie, de la ora 21:00. Miza va fi una uriaşă, în situaţia în care participanta în play-off nu va fi decisă în meciurile de duminică, FCSB – Sepsi şi Hermannstadt – FC U Craiova 1948.

Când se rejoacă Sepsi – FC U Craiova 1948

„O să jucăm joi, de la ora 21:00, pe 16 martie”, a spus Laszlo Dioszegi, citat de fanatik.ro. Asta după ce LPF trimisese recent informarea către cele două cluburi.

Reclamă

În acest moment, după decizia luată, FC U Craiova se află pe locul 6, cu 40 de puncte. Sepsi are cu un punct în minus şi are nevoie de victorie în meciul direct, pentru a fi sigură de locul în clasament.

Toate calculele după ce s-a decis rejucarea partidei Sepsi – FC U Craiova

Dacă FC U Craiova va câştiga partida cu Hermannstadt, iar Sepsi învinge pe FCSB, atunci echipa lui Mititelu trebuie să obţină cel puţin o remiză pentru a fi sigură de locul din playoff.

Reclamă

Sepsi poate juca la egal partida cu FC U Craiova doar în cazul în care va câştiga partida cu FCSB, iar echipa lui Nicolo Napoli nu va reuşi să ia cele 3 puncte cu Hermannstadt. În meciul tur, oltenii s-au impus cu 1-0 şi va fi avantajată de meciurile directe.

FC U Craiova poate obţine calificarea în playoff înaintea rejucării partidei dacă va câştiga cu Hermannstadt, iar Sepsi va pierde cu FCSB. În acest caz, FC U Craiova ar avea 43 de puncte, iar Sepsi ar rămâne cu 39 de puncte.

Adrian Mititelu a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor de la FC U Craiova 1948 după ce a aflat că duelul cu Sepsi se va rejuca. Oltenii au ajuns acum pe locul 6 și sunt la mâna lor pentru a rămâne pe poziție de play-off.

Reclamă 4 / 0/3

”Şi băieţii… am fost azi la ei, le-am spus că am câştigat o bătălie, care ar putea să fie două ‘cartuşe’ pentru intrarea în play-off.

Au prime între 5.000 şi 15.000 de euro de jucător, pentru accederea în play-off. Au prime din contract, cea pentru intrarea în play-off e destul de consistentă pentru fiecare”, a spus Mititelu, citat de orangesport.ro.

Motivarea deciziei Comisiei de Recurs

Meciul din etapa a 23-a din Liga 1, dintre Sepsi și FC U Craiova 1948, a fost întrerupt de Andrei Chivulete, în prima repriză, după ce suporterii oaspeților au lansat scandări xenofobe la adresa gazdelor. Comisia de Recurs și-a motivat decizia.

„Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023, în ceea ce privește sancțiunea cu penalitate sportivă, iar în temeiul art. 83.7 din RD al FRF sancționează clubului ACS Sepsi OSK cu penalitate sportivă 10.000 lei.

Admite recursul formulat de U Craiova 1948 SA împotriva Hotărârii CDE nr. 573/15.02.203. Desființează în parte Hotărârea CDE nr. 573/15.02.2023 în ceea ce privește sancțiunea cu forfait (3-0 în favoarea ACS Sepsi OSK), iar în temeiul punctului 5, legea 7 din Legile jocului dispune rejucarea jocului dintre ACS Sepsi OSK și U Craiova 1948 SA din minutul 0. Menține celelalte dispoziții ale hotărârii recurate. Admite cererile de intervenție accesorie.

Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată azi, 09.03.2023 în ședință nepublică la sediul LPF”, se arată în motivarea deciziei Comisiei de Recurs.

Punctul 5 al legii 7, la care se face referire în motivarea Comisiei de Recurs, prevede că: „Un joc oprit definitiv trebuie să fie rejucat, cu excepţia situaţiilor în care regulamentul competiției sau organizatorii dispun altfel”.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv!
Liga 1 • 19 mart., 9:36
Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: "Noi avem o regulă"
Liga 1 • 18 mart., 17:23
Laszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă”
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 10:14
„Neputinţă totală!” Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după FCSB – Sepsi 2-1: „Nu sunt deloc mulţumit!”