Închide meniul

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Florinel Coman: „Ţine de cei şapte ani de acasă! Carenţe mari de educaţie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 septembrie 2022, 17:33

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Florinel Coman: „Ţine de cei şapte ani de acasă! Carenţe mari de educaţie!

Adrian Porumboiu, atac dur la Florinel Coman

MMA / MMA2 via Hepta

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Florinel Coman. Căpitanul celor de la FCSB a fost surprins de camerele TV în partida cu Farul, pierdută de echipa lui Nicolae Dică, scor 1-3, în timp ce rostea cuvinte injurioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Porumboiu a spus că ieşirea nervoasă a căpitanului celor de la FCSB ţine şi de ecucaţie.

Adrian Porumboiu l-a făcut praf pe Florinel Coman

Ține de cei șapte ani de acasă. Carențe mari de educație. Dacă s-a întâmplat, repet, dacă, nu contează că e căpitan sau nu, dar nu are voie să înjure. Dacă l-a auzit și nu l-a eliminat, e vina arbitrului. Dacă, însă, nu l-a auzit, a scăpat. Totuși, n-are voie să înjure.

Dacă n-a scris nimeni în raport, arbitrul sau observatorul, nu știu dacă va interveni Comisia de Disciplină. Totuși, comisia ar putea interveni. Mare jucător să înjure Coman. Oricât de mare ai fi, n-ai voie să înjuri arbitrul. Și, deocamdată, Coman e jucător de fotbal, nu fotbalist. N-avea niciun motiv să-l înjure. Popa este unul dintre arbitrii care nu prea greșește. A arbitrat bine meciul, dar indiferent cum e arbitrul, bun sau slab, nu ai voie!”, a declarat Adrian Porumboiu pentru playsport.ro.

Florinel Coman, avertizat după ce a înjurat în Farul – FCSB 3-1: ”E foarte periculos să faci asta! Risca eliminare!”

Florinel Coman a fost avertizat după ce a înjurat în Farul Constanța – FCSB 3-1. Cu 10 minute înainte de pauză, ”Mbappe de România” a văzut cartonașul galben și a protestat vehement la adresa lui Cătălin Popa. Acesta a înjurat chiar în fața arbitrului pentru câteva secunde.

Reclamă

Marius Avram, fost arbitru FIFA, a tras un semnal de alarmă după comportamentul lui Florinel Coman. Fotbalistul FCSB risca chiar să fie eliminat încă din prima repriză.

Florinel Coman insistă, se expune, e foarte periculos pentru un jucător să continue să protesteze. Folosește cuvinte inferioare. De când s-a introdus sistemul VAR, jucătorii trebuie să fie conștienți, mai ales jucătorii vedetă, că este pe ei camera în momente în care nu se așteaptă.

Ok, îți scapă o înjurătură, că ăsta e fotbalul, nu e ca la teatru, e normal, dar trebuie să fie foarte atenți pentru că litera regulamentului spune că un jucător care folosește cuvinte injurioase trebuie să fie eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Fiind în jurul arbitrului și folosind cuvinte injurioase pe la spatele arbitrului sau către un adversar se expun riscului ca cei din cabina VAR să interpreteze regulamentul în litera lui, nu în spiritul lui, și să cheme arbitrul pentru a-i sancționa cu un cartonaș roșu.

Eu zic că ar fi un exces de zel, dar nu aș avea ce să-i reproșez unui arbitru care a făcut așa ceva, din punctul de vedere al regulamentului”, a declarat Marius Avram, potrivit digisport.ro.

Mihai Stoica, complet debusolat după Farul – FCSB 3-1: „Ține de blocajul psihic”

Mihai Stoica s-a ferit să ofere un răspuns în privința fundașului adus de la FC Botoșani, explicând că nu își dorește să critice vreun jucător de la FCSB în spațiul public.

În plus, oficialul clubului lui Gigi Becali a ajuns la concluzia că Florinel Coman este singurul căruia nu i-ar putea reproșa nimic în urma eșecului dureros contra Farului.

„(N.r. – Dawa trebuie să joace orice ar face?) Haideți… Nu pot să critic jucătorii în public. În afară de Coman, le-aș putea găsi tuturor o parte de vină la meciul cu Farul.

Când e să se aleagă praful… Prea multe erori individuale. Ține de blocajul psihic al jucătorilor. Coman e bine, a dat dovadă de spirit de sacrificiu. Am văzut unii, foști fotbaliști (n.r. – Valeriu Răchită), care spuneau că el și Tavi nu pot fi lideri…

Am avut o ocazie monumentală la scorul de 0-0. În rest, jocul a suferit. Am avut doar o posesie ieșită din comun, mai ales împotriva unei echipe a lui Gică Hagi. Am avut 70%-30% în repriza secundă. Dar nu cântă muzica pentru posesie. La 2-1 părea că putem intra în meci, doar că a venit eroarea de la gol”, a spus Mihai Stoica, pentru Orangesport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și