Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, după arbitrajul de la Rapid – FCSB 1-0: „Trebuie să iasă public, dacă au un pic de decență în ei!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 14:18

Adrian Porumboiu le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, după arbitrajul de la Rapid – FCSB 1-0: Trebuie să iasă public, dacă au un pic de decență în ei!”

Adrian Porumboiu le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, după arbitrajul de la Rapid - FCSB 1-0

Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras / Hepta

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA și finanțator la FC Vaslui, le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, după arbitrajul de la Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Centralul” Horațiu Feșnic, dar și Rareș Vidican, arbitrul din camera VAR, au fost aspru criticați pentru jocul dur permis la Rapid – FCSB.

Adrian Porumboiu le cere demisia lui Răzvan Burleanu și Kyros Vassaras, după arbitrajul de la Rapid – FCSB 1-0

Adrian Porumboiu a criticat decizia CCA de a-i delega pe Horațiu Feșnic și Rareș Vidican la Rapid – FCSB, în timp ce Ovidu Hațegan se află în Arabia Saudită, pentru a oficia partida dintre Al-Nassr și Al-Wehda. Acesta susține că Răzvan Burleanu, președintele FRF, și Kyros Vassaras, președintele CCA, ar trebui să-și prezinte demisia.

„Hațegan a fost în Arabia Saudită ca al patrulea oficial. Era mai important meciul de acolo. Trebuia să-l trimită pe Vidican acolo. Burleanu și chiar Vassaras ar trebui să explice ce argument au avut în vedere când l-au pus pe acest Vidican în camera VAR. L-a băgat pentru ce? Ca să-l corecteze pe arbitrul FIFA, marele Feșnic.

Trebuie să iasă public… În mod normal, dacă au un pic de decență în ei, Burleanu și Vassaras ar trebui să-și dea demisia.

Reclamă

Eu, cu Becali, de zece ani, nu am vorbti de două ori și nici n-am vreun interes să vorbesc cu el. Rapidul mi-e chiar simpatic. Deci, este poziția unui om lipsit de subiectivism”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Valeriu Iftime, revoltat de faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman, în Rapid – FCSB 1-0

În minutul 4 al partidei Rapid – FCSB, Răzvan Onea a comis un fault dur, prin alunecare, la Florinel Coman, însă „centralul” Horațiu Feșnic i-a arătat doar cartonașul galben jucătorului rapidist.

Valeriu Iftime consideră că Răzvan Onea nu trebuia să scape fără cartonaș roșu, după faultul aplicat lui Florinel Coman. Totodată, omul de afaceri spune că Florinel Coman se putea alege cu o accidentare gravă, dacă nu ar fi sărit, în momentul în care Onea a intrat prin alunecare.

Reclamă 4 / 0/3

„Am văzut meciul, cine credeți că nu se uită la un asemenea meci? Eu îi înțeleg supărarea lui Gigi Becali, mai ales că FCSB a și dominat acest joc. Dar cu maniera de arbitraj are dreptate. Feșnic a arbitrat prea englezește. Iar dacă Florinel Coman nu sărea la faza aia, atunci Onea îl facea de targă și apoi direct în salvare și la spital. Și pentru modul în care a intrat, chiar dacă nu i-a pus talpa cu crampoanele, tot merita cartonaș roșu. Nu ai cum să intri așa, ce naiba!

Dar, dacă vrem să arbitrăm așa, atunci hai să arbitrăm așa în tot campionatul. Hai să lăsăm jocul mai bărbătește cum s-ar spune. Dragoș Grigore a avut și el o altă intrare de roșu la Compagno. El mi-a adus aminte de Bumbescu de pe timpuri sau de cum se juca pe la Piatra Neamț.

Arbitrii trebuie să fie foarte atenți la presiunea asta din Giulești pe care o pun pe ei suporterii gazdelor. Nu sunt avocatul lui Gigi Becali, dar are dreptate cu aceste faze. Plus că am văzut și alte intrări destul de dure.

Rapidiștii s-au mobilizat la maximum pentru acest meci, iar lucrul ăsta s-a văzut încă de la intrarea pe teren. Oricum, FCSB-ul a pierdut un meci foarte important pentru ea în economia asta a luptei pentru câștigarea campionatului. A dominat meciul din Giulești, dar nu a reușit să câștige niciun punct”, a spus Valeriu Iftime, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și