Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0: „N-ai voie să nu dai roșu! Ești arbitru, nu domnișoară la colegiu!” + Atac la Marius Avram

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 13:00

Reclamă
Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0: N-ai voie să nu dai roșu! Ești arbitru, nu domnișoară la colegiu!” + Atac la Marius Avram

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid - FCSB 1-0

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA și finanțator la FC Vaslui, a avut un discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0, partidă care a contat pentru etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Centralul” Horațiu Feșnic a permis un joc dur la Rapid – FCSB, lucru care i-a înfuriat pe oficialii formației oaspete. Ba mai mult, Răzvan Onea și Dragoș Grigore au avut două faulturi brutale asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno, însă cei doi „atacatori” au primit doar cartonașul galben.

Adrian Porumboiu, discurs dur la adresa lui Horațiu Feșnic, după Rapid – FCSB 1-0

Fostul arbitru FIFA consideră inadmisibil faptul că Horațiu Feșnic nu a sancționat cu „roșu” cele două intrări „criminale” ale lui Onea și Grigore. Totodată, a numit „dubioasă” delegarea lui Rareș Vidican în camera VAR.

„A fost un meci influențat în sens negativ de către Feșnic și arbitrul din camera VAR, un arbitru de care eu n-am auzit. Nu știu ce caută în camera VAR la un asemenea meci, când putea să dai un arbitru cu experiență. Îl atenționa, vedea fazele pe monitor și lucrurile erau clare. Dubioasă delegarea și, bineînțeles, atitudinea unui arbitru internațional ca Feșnic. Nu poți să nu dai roșu la cele două faze.

N-ai voie să nu dai roșu la cele două faulturi. După meci, te duci și predai carnetul de arbitru. Dacă vezi două intrări criminale și nu le sancționezi… despre ce vorbim? Eu l-am apreciat la început, dar e departe de ce ar trebui să fie.

Reclamă

Ce presiune, când ai 15.000 de spectatori? Dacă erau 90.000, mai spuneam… ce presiune să ai? Ești arbitru, doar nu ești o domnișoară la un colegiu. Trebuie să ții jocul în mână așa cum scriu regulile jocului. Sunt scrise, trebuie să le respecți. N-ai cum… ești aproape de fază.

La sancțiunea cu roșu a lui Grigore, regulile jocului spun foarte clar faptul că, în acea parte, orice atac neregulamentar din spate este roșu direct. Sunt reguli clare!

Cred că au fost învățați să-i ia tare. Probabil că se gândeau că vor avea și o anumită permisivitate din partea arbitrului. Nu poți să faci acel atac. Orice discuție se oprește”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu: „Băi, Avrame, stai, mă, în băncuța ta!”

În plus, Adrian Porumboiu l-a criticat pe fostul arbitru, Marius Avram, pentru modul în care a analizat faultul lui Răzvan Onea la Florinel Coman.

„L-am văzut și pe Avram. Băi, Avrame, stai, mă, în băncuța ta. Numai spune prostii. La un moment dat, a spus că nu a vrut să-i provoace dureri. Păi ce, mă, e anestezist? E arbitru! N-ai ce să comentezi la o asemenea fază. Vreți să comentăm că afară e zi și nu e noapte?! Bine că a putut să zboare Coman, și-a desfăcut aripile bine (n.r. râde)”, a mai spus Adrian Porumboiu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și