Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu: „E un antrenor emerit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 13:40

Reclamă
Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu: E un antrenor emerit!”

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu! Portarul Ștefan Târnovanu a greșit la golul încasat de FCSB, în prelungiri, în partida cu Universitatea Craiova, terminată 1-1. Și, prin urmare, Gigi Becali a anunțat că îl va băga pe Andrei Vlad în locul său, la următoarea greșeală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Târnovanu a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Poli Iași, pentru 350.000 de euro.

Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali după ce l-a atacat pe Ștefan Târnovanu

Adrian Porumboiu apreciază calitățile lui Ștefan Târnovanu și consideră că nu ar trebui scos din poarta FCSB-ului. Totodată, fostul arbitru FIFA a avut un comentariu haios la adresa lui Gigi Becali.

„N-am pregătirea necesară să mă bag peste un antrenor emerit. Eu nu prea mă pricep (n.r. râde). Crezi că, dacă îi spune cineva lui Gigi ce să facă, face? El a ajuns la stadiul în care să facă echipa în toată splendoarea. E treaba lui! Târnovanu i-a scos de foarte multe ori din situații dificile. E un portar bun, a apărat foarte în multe meciuri. În multe jocuri te-a scos, acum a greșit și el…”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

„Dacă mai face una d-asta (n.r. Ştefan Târnovanu), apără Vlad. Ce să cauți acolo? Dădeau cu capul, erau cinci acolo. Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus”, este declarația lui Gigi Becali, în care anunță că Ștefan Târnovanu va ajunge pe banca de rezerve, la următoarea gafă.

Reclamă

Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Silviu Lung, fostul portar al Stelei, susține că Ștefan Târnovanu nu ar fi trebuit să iasă la cornerul executat de olteni, în urma căruia a fost marcat golul egalizator. Însă, totodată, consideră că nu trebuie scos vinovat Târnovanu pentru faptul că FCSB a scăpat victoria printre degete.

„Aseară am văzut un meci în care Steaua (n.r. FCSB) a dominat majoritatea timpului. Și-a creat destule ocazii de gol, putea să mărească diferența. Cum se întâmplă de multe ori în fotbal, când nu faci 2 sau 3-0, ultimele 20 de minute s-au retras și Craiova a profitat de acest lucru și a reușit să înscrie.

Nu pot să spun că este un egal nemeritat pentru Craiova, cei care au jucat, au dat totul pe teren. Dar, raportat la numărul de ocazii, este și puțin norocos, zic eu. Îmi place foarte mult de Târnovanu, să nu uităm că înainte a scos 1 contra 1. A salvat echipa, dar golul este sută la sută al lui.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea nu are boltă, la colțul scurt, cu mulți jucători în față, este foarte greu să ajungi la acea centrare. Trebuia să stea în poartă și probabil că nu se întâmpla absolut nimic. Și probabil și marcajul la Koljic era mult mai strâns. Dar asta ține și de experiență, iar copilul, până acum, mi-a plăcut foarte mult. Se mai întâmplă și la case mai mari.

Ambii portari, la fel și Vlad, sunt foarte, foarte buni. Portari excelenți, iar Târnovanu a geșit o dată la zece meciuri. Fac alții la nivel internațional, iar el e un copil încă. Nu-i pun egalul în cârcă pentru că Steaua (n.r. FCSB) trebuia să facă 2-0, 3-0. La 1-0, a scos minge de gol. Eu nu îl consider vinovat pentru egal, în primul rând, pe el.

Ține de lipsa de experiență, și eu făceam destule greșeli la vârsta lui. Un portar care 89 de minute nu are nicio minge, e destul o fracțiune de secundă de relaxare. Cu toate că acolo nu a fost vorba de relaxare, decât de experiență”, a spus Silviu Lung, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și