Închide meniul

Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Golul este sută la sută al lui!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 februarie 2023, 21:44 / Actualizat: 22 februarie 2023, 13:32

Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1: Golul este sută la sută al lui!”

Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB - Universitatea Craiova 1-1

Ştefan Târnovanu/ Captură Pro Arena

  • Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1
  • 66 de ani are Silviu Lung

Silviu Lung, fost portar la Steaua și Universitatea Craiova, a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1! FCSB a încasat golul egalizator în minutele de prelungiri, după ce Iulian Cristea a deviat mingea în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Târnovanu a fost transferat de FCSB, în ianuarie 2020, de la Poli Iași, pentru 350.000 de euro.

Silviu Lung a analizat gafa lui Ștefan Târnovanu de la FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Silviu Lung susține că Ștefan Târnovanu nu ar fi trebuit să iasă la cornerul executat de olteni, în urma căruia a fost marcat golul egalizator. Însă, consideră că nu trebuie scos vinovat Târnovanu pentru faptul că FCSB a scăpat victoria printre degete.

Reclamă

„Aseară am văzut un meci în care Steaua (n.r. FCSB) a dominat majoritatea timpului. Și-a creat destule ocazii de gol, putea să mărească diferența. Cum se întâmplă de multe ori în fotbal, când nu faci 2 sau 3-0, ultimele 20 de minute s-au retras și Craiova a profitat de acest lucru și a reușit să înscrie.

Nu pot să spun că este un egal nemeritat pentru Craiova, cei care au jucat, au dat totul pe teren. Dar, raportat la numărul de ocazii, este și puțin norocos, zic eu. Îmi place foarte mult de Târnovanu, să nu uităm că înainte a scos 1 contra 1. A salvat echipa, dar golul este sută la sută al lui.

Reclamă

Mingea nu are boltă, la colțul scurt, cu mulți jucători în față, este foarte greu să ajungi la acea centrare. Trebuia să stea în poartă și probabil că nu se întâmpla absolut nimic. Și probabil și marcajul la Koljic era mult mai strâns. Dar asta ține și de experiență, iar copilul, până acum, mi-a plăcut foarte mult. Se mai întâmplă și la case mai mari.

Ambii portari, la fel și Vlad, sunt foarte, foarte buni. Portari excelenți, iar Târnovanu a geșit o dată la zece meciuri. Fac alții la nivel internațional, iar el e un copil încă. Nu-i pun egalul în cârcă pentru că Steaua (n.r. FCSB) trebuia să facă 2-0, 3-0. La 1-0, a scos minge de gol. Eu nu îl consider vinovat pentru egal, în primul rând, pe el.

Ține de lipsa de experiență, și eu făceam destule greșeli la vârsta lui. Un portar care 89 de minute nu are nicio minge, e destul o fracțiune de secundă de relaxare. Cu toate că acolo nu a fost vorba de relaxare, decât de experiență”, a declarat Silviu Lung, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Prunea, declarație cu trimitere la Gigi Becali după ce FCSB a scăpat printre degete victoria cu Universitatea Craiova

Florin Prunea a declarat faptul că lipsa de experiență a antrenorului a făcut ca FCSB să nu gestioneze cum trebuie finalul de meci și să piardă in extremis partida cu Universitatea Craiova, lăsând de înțeles că nu Mihai Pintilii este antrenorul principal de la FCSB.

„Un punct obținut in extremis de Craiova, care a crezut până în ultima clipă. Bine, a venit și pe o greșeală de portar, dar cred că FCSB a dominat partida și putea să câștige. După aspectul jocului, da (n.r. FCSB merita să câștige). Dar, repet, Craiova a revenit, iar acest lucru i se datorează, în mare parte, și lui Neagoe pentru schimbările pe care le-a făcut. Aici s-a văzut și experiența antrenorului. Jocul greșeala așteaptă. Ambele goluri au venit pe greșeli individuale, primul dintr-o fază fixă, al doilea tot la fel.

Cei de la FCSB nu știu să gestioneze, deocamdată, finalurile de meci. Nu este prima dată când se întâmplă să piardă puncte importante pe final de joc, când controlează jocul. Aici cred că ține foarte mult de bancă, de experiența antrenorului. (n.r. Deci, aici, credeți că Mihai Pintilii este vinovat) N-are de ce să fie vinovat Pintilii, că nu el e antrenor. De data aceasta, n-a fost inspirat antrenorul.

Malcom Edjouma, foarte bine, nu numai golurile. Evoluția este una care, din punctul meu de vedere, îl face cel mai bun jucător din Liga 1.

N-avea ce să caute acolo, trebuia să stea în poartă (n.r. Ștefan Târnovanu). N-a fost nici o centrare foarte înaltă, ca să poți să ieși. Trebuia să-i lase pe fundașii lui centrali, că era acolo un buchet de jucători. Dacă stătea în poartă, mingea îi venea în brațe, era foarte simplu.

Cred că vor fi trei echipe care se vor bate la campionat. Mă refer la Farul, CFR și FCSB. Favorită, în momentul de față, este Farul. Are jocul cel mai constant și cel mai bun dintre toate”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu