Închide meniul

Gigi Becali, ultimatum pentru Ştefan Târnovanu. Când are de gând să îl scoată din echipă şi să-l titularizeze pe Andrei Vlad

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 13:46 / Actualizat: 21 februarie 2023, 14:56

Gigi Becali, ultimatum pentru Ştefan Târnovanu. Când are de gând să îl scoată din echipă şi să-l titularizeze pe Andrei Vlad

Ştefan Târnovanu, ameninţat de Gigi Becali că va fi înlocuit cu Andrei Vlad

Ştefan Târnovanu este titularul de drept la FCSB / Profimediaimages

  • Gigi Becali, avertisment dur pentru Ştefan Târnovanu
  • Ce i-a transmis după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Gigi Becali a transmis um ultimatum pentru Ştefan Târnovanu, după eroarea făcut de portarul de 22 de ani în meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că nu mai acceptă nicio gafă şi că ia în calcul să-l readucă în primul 11 pe Andrei Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 90+1, Târnovanu s-a hazardat la un corner şi a încercat să respingă mingea. Nu s-a dovedit a fi o decizie inspirată. Reluarea cu capul al lui Elvir Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă.

Gigi Becali a transmis un ultimatum pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali l-a avertizat public pe Târnovanu că, în cazul în care FCSB va mai pierde puncte din cauza lui, îşi va pierde postul de titular. Ar urma să fie înlocuit cu „Messi” al portarilor.

Reclamă

Dacă mai face una d-asta (n.r. Ştefan Târnovanu), apără Vlad. Ce să cauți acolo? Dădeau cu capul, erau cinci acolo. Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus„, a răbufnit Gigi Becali la o conferinţă de presă ţinută la Palat.

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Târnovanu și-a asumat o parte din vină pentru golul egalizator al Universității Craiova din minutul 90+1, când a ieșit neinspirat la faza din care a rezultat autogolul lui Iulian Cristea.

Reclamă

Un meci început perfect, am controlat prima repriză, ei nu au ajuns la poartă. Pe final am făcut pasul în spate prea devreme, ei au pus presiune și au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar când a degajat mingea, dar arbitrul a dat corner în loc de șase metri. Eu nu am văzut faza, nu vreau să comentez. Am întâlnit o echipă bună, n-am mai ieșit din careu pe final.

A fost și o ieșire neinspirată. Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0, a trebuit să ne apărăm, îmi pare rău că n-am reușit să ținem de rezultat”, a spus Ștefan Târnovanu.

Andrei Vlad sau Ştefan Târnovanu?„. Strizu a fost întrebat dacă va apela la Andrei Vlad în următoarele confruntări. Acesta a ţinut să asigure că punctele pierdute de FCSB nu îi vor fi imputate lui Târnovanu şi că acesta va rămâne titularul de drept.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem ce să-i reproșăm lui Târnovanu. Luăm filmul ultimelor partide, el a avut intervenții decisive. Nu aș putea să-l critic”, a declarat Leo Strizu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu

Florin Răducioiu, fostul component al naționalei României, dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Acesta susține că portarul FCSB-ului a comis o greșeală impardonabilă la golul marcat de olteni.

Are un simţ al golului incredibil (n.r. Malcom Edjouma)! E ca un atacant! Îmi pare rău de FCSB, merita să câştige cu Craiova, a dominat mai tot timpul. Îmi aduc aminte de meciul cu Farul, dar se repetă povestea. Nu înţeleg cum e posibil să iei un astfel de gol. E problema antrenorului!

A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat