Închide meniul

Adrian Porumboiu știe ce l-ar face pe Gigi Becali să revină la FCSB: „Atunci va anunța că s-a răzgândit!”

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2023, 10:17

Reclamă
Adrian Porumboiu știe ce l-ar face pe Gigi Becali să revină la FCSB: Atunci va anunța că s-a răzgândit!”

Gigi Becali

Gigi Becali, la Palat / AntenaSport

Adrian Porumboiu știe ce l-ar face pe Gigi Becali să revină la FCSB. Fostul arbitru este de părere că patronul roș-albaștrilor ar reveni în prim plan la echipă, în cazul unui succes cu Universitatea Craiova. Porumboiu susține că Becali s-ar răzgândi și nu ar mai ceda echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul din partida dintre Rapid și FSCB. Astfel, ca urmare, acesta a anunțat că se retrage din fotbal și îl lasă șef la echipă pe Mihai Stoica.

Adrian Porumboiu știe ce l-ar face pe Gigi Becali să revină la FCSB

Adrian Porumboiu este de părere că Gigi Becali ar reveni asupra deciziei de a se retrage de la FCSB, în cazul în care echipa va învinge Universitatea Craiova, în derby-ul din această rundă. Fostul patronul de la Vaslui a declarat că în caz contrar, latifundiarul din Pipera ar rămâne supărat pe arbitrajul de la duelul din Giulești.

Totodată, Porumboiu nu crede în posibilitatea ca Gigi Becali să se retragă din fotbal.

„(n.r. Credeți că Gigi Becali se va ține de cuvânt și va renunța la fotbal?) Niciodată! O să îl vedeți, vine de unde e plecat de la Muntele Athos, se mai roagă pentru iertarea păcatelor…

Reclamă

Dacă o avea timp cineva să i le ierte pe toate. Dacă va câștiga (n.r. cu Universitatea Craiova) va anunța că s-a răzgândit. Dacă nu, va rămâne supărat.

Astea sunt povești. E mai grav că sunt foarte mulți care cred în poveștile astea”, a declarat Adrian Porumboiu, conform prosport.ro.

FCSB se pregătește de duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a șasea a play-off-ului din Liga 1. Duelul va avea loc în Bănie, și se va desășura duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, un nou anunţ despre vânzarea FCSB

Gigi Becali a făcut un nou anunţ despre vânzarea FCSB şi este mai hotărât ca niciodată să facă acest pas. Până când va primi suma de 25 de milioane de euro pe care o cere, Becali l-a lăsat pe Mihai Stoica să fie numărul 1 în club.

Chiar dacă nu va mai fi implicat direct, Gigi Becali a spus că va urmări din umbră activitatea de la club până în momentul în care va găsi cumpărători.

„Eu m-am retras deja, trebuie să vând echipa. Până să o vând ce să fac, să o arunc pe geam? Nu mai intervin, nu mă mai interesează.

Vreau să o vând și gata. MM Stoica va face și gata. De ieri, e președintele Consiliului de Administrație. Ce am spus, așa fac„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și