Închide meniul

Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB: „Suntem cea mai în formă echipă!”

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2023, 12:09

Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB: „Suntem cea mai în formă echipă!

Adrian Şut

Adrian Şut, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

  • Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB
  • Ce a spus mijlocașul roș-albaștrilor

Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB. Mijlocașul este convins că unitatea echipei este principalul motiv pentru care roș-albaștrii au revenit în lupta la titlu. Fotbalistul lui Gigi Becali visează să câștige trofeul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Șut a declarat că fotbaliștii de la FCSB sunt foarte uniți, ceea ce a contribuit la rezultatele bune ale roș-albașțrilor din ultima perioadă. Următorul derby al vicecampioanei României este cu Universitatea Craiova, duminică, LIVE TEXT pe www,as,ro, de la 20:00.

Adrian Șut a dezvăluit secretul succesului la FCSB

„Suntem încrezători, mergem încrezători la fiecare meci. Suntem într-o perioadă bună. Mergem la victorie. La fiecare partidă sunt emoții, acum e o încărcătură mai mare, așteptăm să vină suporterii alături de noi. Este un meci pe care poți să-l pierzi și poți să și-l câștigi foarte ușor.

Reclamă

O să fie meciul nostru, pentru asta ne pregătim. Orice jucător se gândește la echipa națională, ar fi o mândrie să fiu convocat, dar nu depinde de mine. Este visul oricărui jucător să ajungă la națională. Momentan sunt la FCSB, dau totul să câștigăm campionatul. Munca este secretul, sunt atent la ceea ce îmi cere Pintilii. Nu vreau să zic despre alții, am primit sfaturi și de la alții, mă ajută jocul echipei. Am încercat să fiu la fel de profesionist, muncind poți să ajungi acolo unde îți dorești.

Am început tot timpul campionatul destul de prost, asta este, încercăm să luăm campionatul pe parcurs. Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci și să nu ne mai încurcăm. Noi am avut o grupă mai dificilă decât CFR. Suntem cea mai în formă echipă, avem cel mai bun fotbal. O să dăm totul să câștigăm campionatul. Suntem o familie unită, ne-am unit bine, ne înțelegem bine, nu avem bisericuțe. Cred că în play-off toate echipele au șanse la titlu, CFR-ul e o echipă cu experiență care poate ieși ușor din forma proastă, dar noi ne gândim la jocul nostru”, a spus Adrian Șut, la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Leo Strizu, pus în dificultate înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Gigi Becali a declarat că Octavian Popescu va juca la FCSB pe poziția de inter, pentru ca flancul stâng al atacului să fie ocupat de Florinel Coman. Întrebat de această schimbare din primul „11”, Leo Strizu a încercat să ocolească răspunsul.

„Tavi Popescu este un jucător polivalent. Eu cred că a avut realizări și pe post de mijlocaș de bandă și pe post de inter. Sunt fotbaliști care au o valoare și fiecare își exprimă jocul pe poziția în care se simte cel mai bine. Acum nu pot să vă spun că Popescu poate să dea randament mai bun decât Olaru. Ați vorbit cu Pintilii? V-a spus el echipa? Pe durata campionatului, apar accidentări, apar cartonașe, atunci un jucător bun trebuie să ajute echipa din orice postură”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

Leo Strizu, anunţ de ultimă oră despre Andrea Compagno

Andrea Compagno i-a speriat pe cei din staff-ul celor de la FCSB, cu câteva zile înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Atacantul italian a acuzat o problemă medicală, motiv pentru care a efectuat un RMN. Rezultatele au fost unele bune, iar o posibilă accidentare a golgheterului echipei a fost doar o sperietură pentru vicecampioni.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a dezvăluit că Andrea Compagno va fi în lotul echipei pentru partida de pe Arena Naţională, programată duminică, de la ora 20:00.

„În afară de Olaru, Compagno este pe un drum foarte bun. Eu cred că sunt șanse să fie în lotul pentru mâine. Ținând cont de ceea ce arată Olaru, de forma pe care o are, trebuie să ne așteptăm ca și alți jucători să lipsească de la unele meciului. Este inevitabil să nu beneficiezi de aportul lor când este nevoie în cursul campionatului.

Eu îl înțeleg, am fost fotbalist, este concentrare mare și îți mai scapă câteodată unele reacții negative. Nu este de condamnat, este o pierdere mare pentru noi”, a declarat Leo Strizu, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”