Închide meniul

Leo Strizu, pus în dificultate înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ați vorbit cu Pintilii? V-a spus el echipa?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 februarie 2023, 11:36

Leo Strizu, pus în dificultate înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Ați vorbit cu Pintilii? V-a spus el echipa?

Leo Strizu

Leo Strizu, într-o conferință de presă pentru FCSB / Captură Antena Sport

Leo Strizu a fost pus în dificultate înainte de FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 26-a din Liga 1. Antrenorul din acte al roș-albaștrilor a fost întrebat care este postul ideal al lui Octavian Popescu. Strizu nu știa că Gigi Becali a anunțat că Tavi va evolua pe poziția de inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a declarat că Octavian Popescu va juca la FCSB pe poziția de inter, pentru ca flancul stâng al atacului să fie ocupat de Florinel Coman. Întrebat de această schimbare din primul „11”, Leo Strizu a încercat să ocolească răspunsul.

Leo Strizu, pus în dificultate înainte de FCSB – Universitatea Craiova

„Tavi Popescu este un jucător polivalent. Eu cred că a avut realizări și pe post de mijlocaș de bandă și pe post de inter. Sunt fotbaliști care au o valoare și fiecare își exprimă jocul pe poziția în care se simte cel mai bine. Acum nu pot să vă spun că Popescu poate să dea randament mai bun decât Olaru. Ați vorbit cu Pintilii? V-a spus el echipa? Pe durata campionatului, apar accidentări, apar cartonașe, atunci un jucător bun trebuie să ajute echipa din orice postură”, a spus Leo Strizu, la conferința de presă dinaintea partidei cu Universitatea Craiova.

FCSB – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe www.as.ro!

Gigi Becali: „Schimbăm postul lui Tavi!”

În urma partidei CFR Cluj – FCSB, în care Octavian Popescu a primit un cartonaș galben și a fost suspendat pentru confruntarea cu FC Voluntari, câștigată de FCSB cu 2-1, Gigi Becali a declarat că Florinel Coman va reveni în primul „11”. Totodată, latifundiarul din Pipera a anunțat că vrea să-l readucă, pe Octavian Popescu, pe postul de inter.

Reclamă

„Tot răul spre bine, pentru că intră Coman, care s-ar putea să rămână acolo. Schimbăm postul lui Tavi, care poate să joace și inter, că e mai agresiv”, a declarat Gigi Becali.

În perioada în care antrenor principal era Nicolae Dică, la FCSB, Octavian Popescu a mai jucat pe postul de inter, însă acesta nu a dat randamentul scontat.

Nicolae Dică, convins că Octavian Popescu va „exploda” la FCSB datorită tacticii lui Gigi Becali

Nicolae Dică, care l-a propus pe Tavi în centru încă de la începutul sezonului, crede acela poate deveni postul principal al „perlei” roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Așa este, eu când am ajuns acolo am spus că îmi doresc să joacă Tavi în zona centrală. După discuțiile pe care le-am avut cu el, am înțeles că s-ar simți foarte bine în partea stângă. Acum, deciziile sunt la ei, ei știu ce discută acolo.

Eu am spus că, din punctul meu de vedere, Tavi va deveni în timp un jucător de zonă centrală. Este un număr 10, care poate să facă diferența în ultimii 30 de metri. Acum ei știu ce au de făcut, nu vreau eu să mă bag peste cei de la FCSB„, a spus Nicolae Dică, conform digisport.ro.

Două goluri și șapte assist-uri are Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon, în toate competițiile.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și