Închide meniul

Adrian Şut a marcat un gol magnific în Farul – FCSB, cu o execuţie de senzaţie de la 30 de metri. Cifrele din acest sezon ale mijlocaşului roş-albaştrilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 21:35

Reclamă
Adrian Şut a marcat un gol magnific în Farul – FCSB, cu o execuţie de senzaţie de la 30 de metri. Cifrele din acest sezon ale mijlocaşului roş-albaştrilor

Adrian Şut a marcat un gol fabulos cu Farul

Florinel Coman şi Adrian Şut se bucură după un gol contra Farului / Hepta

Adrian Şut a marcat un gol magnific în Farul – FCSB, cu o execuţie de senzaţie de la 30 de metri. Echipa lui Elias Charalambous a deschis scorul în minutul 9 al derby-ului de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a început perfect meciul cu Farul. După numai 17 minute, echipa lui Elias Charalambous conducea cu 2-0. Primul gol a fost o adevărată bijuterie.

Adrian Şut a marcat un gol magnific în Farul – FCSB, cu o execuţie de senzaţie de la 30 de metri

În minutul 9, Adrian Şut a prins un şut de senzaţie de la 30 de metri şi l-a învins pe Marian Aioani. „Torpila” mijlocaşului de la FCSB s-a opruit direct în plasa laterală a porţii apărate de Aioani. Acesta a fost golul cu numărul 5 reuşit de Adrian Şut în acest sezon. Mijlocaşul de la FCSB a mai marcat de două ori cu Mioveni, dar şi în partidele cu FC Argeş şi Petrolul, toate din sezonul regular.

În trecut, Adrian Şut a fost lăudat şi de Gigi Becali pentru prestaţiile sale. „E dirijor”, spunea Becali despre mijlocaşul său.

Gigi Becali l-a pus pe Ilie Poenaru să garanteze pentru Andrei Cordea și Adrian Șut

Gigi Becali l-a pus pe Ilie Poenaru să garanteze pentru Andrei Cordea și Adrian Șut. Dezvăluirile de senzație au fost făcute chiar de antrenorul poreclit „Mourinho de România”. Gigi Becali a vrut să se asigure că Șut și Cordea se pot ridica la nivelul investiției. I-a cerut verdictul lui Ilie Poenaru, cel care i-a antrenat la Academica Clinceni. „Mourinho de România” a fost convins încă de la început că cei doi jucători pot deveni titulari la FCSB.

Reclamă

„Pentru Cordea şi Şut, după discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, şi eu i-am garantat, că dânsul mi-a cerut garanţii dacă sunt pentru FCSB şi dacă fac faţă. Eu, în momentul acela, i-am garantat că acei jucători vor deveni nişte jucători foarte buni şi jucători foarte scumpi. Ceea ce se şi demonstrează pentru că eu ştiu ce pot ei”, spunea Ilie Poenaru, în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Farul – FCSB LIVE TEXT | FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Acum este la „mâna ei”. Roş-albaştrii au trei victorii la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și