Închide meniul

Adrian Șut, dezvăluiri despre faza la care FCSB a primit penalty, în meciul cu Farul: „M-a călcat! 100%”

Alex Ioniță Publicat: 10 august 2024, 11:36

Reclamă
Adrian Șut, dezvăluiri despre faza la care FCSB a primit penalty, în meciul cu Farul: „M-a călcat! 100%

Adrian Șut, dezvăluiri despre faza la care FCSB a primit penalty, în meciul cu Farul

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

Adrian Șut a făcut dezvăluiri despre faza la care FCSB a primit penalty, în meciul cu Farul. Jucătorul campioanei a vorbit deschis despre contactul dintre el și Carlo Casap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de prelungirile duelului din Ghencea, Adrian Șut a căzut în careu, după un contact cu Casap, iar Istvan Kovacs a dictat penalty, după consultarea arbitrajului video. Darius Olaru a înscris de la 11 metri și a adus victoria campioanei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Adrian Șut, dezvăluiri despre faza la care FCSB a primit penalty, în meciul cu Farul

Faza a fost, întradevăr, una controversată, iar mai multe reacții cu privire la aceasta au apărut la finalul partidei. Totuși, Șut a dat asigurări că a fost călcat de către Casap și că penalty-ul a fost acordat corect.

„(n.r. despre faza penalty-ului) Eram în spatele jucătorului, cred că el a vrut să facă un pas în spate ca să alerge şi atunci m-a călcat direct pe picior. Asta a fost. 100% m-a călcat. Nici nu era mingea în zona noastră, el a vrut să plece şi m-a călcat.

E o victorie importantă, dar suntem focusaţi pe meciul cu Sparta. Doar asta avem în gând, să ne calificăm. Jucătorii mari joacă din trei în trei zile şi se obişnuiesc cu acest ritm”, a spus Adrian Șut, după FCSB – Farul 3-2.

Reclamă
Reclamă 4

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB – Farul 3-2

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după FCSB – Farul 3-2. Antrenorul campioanei nu s-a ferit de cuvinte la conferința de presă.

Duelul dintre FCSB și Farul a contat pentru etapa cu numărul 5 a sezonului de Liga 1. Duelul s-a jucat pe stadionul „Steaua” și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

După meci, tehnicianul cipriot a spus că echipa sa încasează goluri ușoare și că jucătorii săi trebuie să rezolve acest lucru, până la partida de marți, cu Sparta Praga.

Reclamă

Totodată, Charalambous a vorbit și despre accidentările lui Musi și Phelipe. Tehnicianul a transmis că staff-ul medical va analiza starea acestora în perioada următoare.

„Vreau să-i felicit pe băieţi pentru atitudine, a fost foarte important că nu şi-au pierdut concentrarea, chiar dacă egalasem. Din punctul meu de vedere, am controlat jocul, ei au avut două şanse şi au dat două goluri. Meritam aceste trei puncte.

Mă îngrijorează aceste goluri pe care le luăm, goluri uşoare. Am câştigat meciul, s-a terminat, ne bucurăm acum, dar în patru zile avem un meci important pentru club, avem nevoie de toată lumea.

Olaru este foarte important, mă bucur că a înscris, la fel cum mă bucur şi pentru Ştefănescu. Panţîru a fost foarte mult accidentat, a avut probleme, dar acum a arătat că e pregătit, mă bucur foarte mult.

Accidentările fac parte din joc. Doctorii o să verifice care sunt problemele lui Alexandru Musi şi Luis Phelipe”, a spus Elias Charalambous, după FCSB – Farul 3-2.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:56

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și