Închide meniul

Adrian Şut, după golul norocos din FC Argeş – FCSB 1-2: „Nici nu am avut timp de reacţie!” Mesaj de la Pintilii: „Să nu mă enervez!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2023, 22:41

Adrian Şut, după golul norocos din FC Argeş – FCSB 1-2: „Nici nu am avut timp de reacţie! Mesaj de la Pintilii: „Să nu mă enervez!

Adrian Şut a marcat primul gol al victoriei celor de la FCSB cu FC Argeş

Profimedia

Adrian Şut a avut un discurs sincer după golul norocos din FC Argeş – FCSB 1-2. Adrian Şut a deschis scorul pentru FCSB în victoria de la Piteşti, cu FC Argeş. A fost al treilea gol marcat de Şut pentru FCSB în acest sezon. În minutul 47, Cătălin Straton a respins o centrare de pe partea dreaptă direct în piciorul lui Şut, iar mingea a intrat în plasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a apropiat la 7 puncte de liderul Farul şi la două puncte de CFR Cluj, care are meci luni cu Petrolul.

Adrian Şut, discurs sincer după golul norocos din FC Argeş – FCSB 1-2

Sunt fericit că echipa a câştigat. Că am putut să ajut echipa, mă bucură şi mai mult la meciul 100. Am marcat cu puţin noroc şi mă bucur că am fost acolo şi m-a lovit mingea în picior. Nu am avut nicio reacţie.

Pinti mi-a spus că are de mine să fiu lucid, să îmi văd de jocul lui şi să nu mă enervez. Straton a făcut un meci bun, dar ştiam că o să marcăm. La pauză am zis să nu luăm gol, că de marcat vom marca. Eu cred că în playoff se va decide totul. Eu zic că orice echipă are şanse la câştigarea campionatului. Sperăm să fim noi„, a spus Adrian Şut, la digisport.ro, după FC Argeş – FCSB 1-2.

FC Argeș – FCSB 1-2. Roș-albaștrii au câștigat în Trivale și au revenit pe podium

FC Argeș – FCSB 1-2. Vicecampioana României a câștigat în Trivale și a revenit pe podium. Roș-albaștrii au controlat meciul încă din startul său, fiind deciși să obțină toate cele 3 puncte.

Reclamă

Grație acestui succes, formația lui Mihai Pintilii a ajuns la 51 de puncte și ocupă locul 3 în Liga 1. Andrea Compagno a ratat prima ocazie importantă pentru FCSB în minutul 3. Șutul său a fost blocat de Straton. Tabela a rămas nemodificată în prima repriză, deși oaspeții au pus deseori în pericol poarta Argeșului.

După pauză, FCSB a făcut diferența în doar câteva minute. Adrian Șut a deschis scorul în minutul 47, iar Deian Sorescu a majorat diferența 5 minute mai târziu. A fost primul gol în tricoul roș-albaștrilor pentru fostul jucător al lui Dinamo.

FC Argeș a încercat să revină în meci, iar golul lui Kevin Koubemba le-a redat speranțele piteștenilor. Gazdele au încercat să obțină cel puțin un punct, dar fără succes. Vicecampioana României a menținut scorul și a plecat cu toate cele 3 puncte din Trivale.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Argeş – FCSB 1-2
  • Adrian Şut, al treilea gol pentru FCSB în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și