Închide meniul

FC Argeș – FCSB 1-2. Roș-albaștrii au câștigat în Trivale și au revenit pe podium! Deian Sorescu a înscris primul gol pentru FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 februarie 2023, 21:45 / Actualizat: 22 iulie 2023, 17:30

FC Argeș – FCSB 1-2. Roș-albaștrii au câștigat în Trivale și au revenit pe podium! Deian Sorescu a înscris primul gol pentru FCSB

Deian Sorescu, primul gol pentru FCSB

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

FC Argeș – FCSB 1-2. Vicecampioana României a câștigat în Trivale și a revenit pe podium. Roș-albaștrii au controlat meciul încă din startul său, fiind deciși să obțină toate cele 3 puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grație acestui succes, formația lui Mihai Pintilii a ajuns la 51 de puncte și ocupă locul 3 în Liga 1.

FC Argeș – FCSB 1-2. Roș-albaștrii au câștigat în Trivale și au revenit pe podium! Deian Sorescu a înscris primul gol pentru vicecampioana României

Andrea Compagno a ratat prima ocazie importantă pentru FCSB în minutul 3. Șutul său a fost blocat de Straton. Tabela a rămas nemodificată în prima repriză, deși oaspeții au pus deseori în pericol poarta Argeșului.

După pauză, FCSB a făcut diferența în doar câteva minute. Adrian Șut a deschis scorul în minutul 48, iar Deian Sorescu a majorat diferența 5 minute mai târziu. A fost primul gol în tricoul roș-albaștrilor pentru fostul jucător al lui Dinamo.

FC Argeș a încercat să revină în meci, iar golul lui Kevin Koubemba le-a redat speranțele piteștenilor. Gazdele au încercat să obțină cel puțin un punct, dar fără succes. Vicecampioana României a menținut scorul și a plecat cu toate cele 3 puncte din Trivale.

Reclamă
Clasament Liga 1 / Foto: Flashscore

LIVE TEXT FC Argeș – FCSB 1-2

Min. 78: Andrea Compagno ratează o nouă ocazie colosală! Singur cu Straton, italianul îl ia la țintă pe goalkeeper-ul piteștenilor.

Min. 63: GOOOL FC Argeș! Kevin Koubemba înscrie din careu și reduce diferența!

Min. 61: Ratare uriașă Florinel Coman! Extrema FCSB-ului ratează șansa desprinderii la 3-0!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: GOOOL FCSB! Deian Sorescu a marcat primul său în tricoul celor de la FCSB, cu un şut de la marginea careului.

Min. 48: GOOOL FCSB! Cătălin Straton a respins direct în piciorul lui Adrian Şut, iar mingea s-a dus în poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Valentin Creţu.

Min. 45+1: Final de repriză!

Min. 27: Ocazie pentru FC Argeş! Radunovic a respins din faţa lui Koubemba.

Min. 21: Ocazie FCSB! Andrea Compagno a scăpat singur cu Straton, însă portarul de la FC Argeş a intervenit fabulos.

Min. 10: Italianul de la FCSB este blocat în ultima clipă de Zebic!

Reclamă

Min 3: Andrea Compagno ratează o ocazie importantă pentru FCSB! Șutul italianului nu l-a putut învinge însă pe Straton.

Min. 1: A început meciul!

FC Argeș: Straton – Jakolis, Turda, Zebic, Rizzi – Meza Colli, Njike – G. Crețu, Koubemba, Jobello – Garita

Rezerve: Micle – Dobrosavlevici, M. Constantin, Tîrcoveanu, Mimito, Boubacar, A. Calcan, D. Croitoru, Betrand

Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Edjouma – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman

Rezerve: Ad. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Cristea, Omrani, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Mihai Pintilii

De partea cealaltă, FC Argeş speră să iasă din zona fierbinte a clasamentului. Echipa lui Marius Croitoru e pe locul 14, cu 26 de puncte. Un succes i-ar putea aduce pe piteşteni până pe 11, în funcţie şi de rezultatul din meciul Voluntari – Universitatea Craiova.

FC Argeş – FCSB LIVE TEXT. Echipele probabile

Octavian Popescu, mutat în flancul drept

Gigi Becali a decis ca, după suspendările lui David Miculescu şi Andrei Cordea, Florinel Coman să rămână în partea stângă, cel care îşi schimbă postul din nou fiind Octavian Popescu, care va trece în flancul stâng.

Rămâne de văzut ce randament va da Popescu, cel care, în acest sezon, a mai jucat și în poziția de inter stânga, una în care a fost nevoit să facă mai mult faza defensivă, în locul lui Darius Olaru, în FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Autor al 10 goluri sezonul trecut, Octavian Popescu are cifre sub aşteptări în această ediţie de campionat. A reuşit numai două goluri şi a oferit 6 pase decisive.

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu şi se teme de Farul lui Gică Hagi

Leo Strizu şi-a refăcut calculele la titlu şi a recunoscut că se teme de Farul, după ce echipa lui Gică Hagi s-a distanţat la conducerea Ligii 1. Constănţenii au învins-o pe UTA, scor 1-0, şi au acum 10 puncte avans faţă de FCSB.

Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor e convins că Farul îi va da mai multe bătăi de cap decât campioana ultimelor cinci ediţii, CFR Cluj. Jucătorii „Regelui” Hagi sunt singurii care au reuşit să o învingă pe FCSB în 2023. Au plecat victorioşi de pe Arena Naţională, chiar dacă erai conduşi cu 2-1 în minutul 90+4.

„Campionatul se va duce în trei echipe, între Farul, noi și CFR. După decizia de la TAS, cred că mi-am schimbat impresia… Farul va fi cea mai dificilă echipă. Ambele echipe au antrenori buni, de calibru, își conduc echipele spre câștigarea campionatului. FCSB are un atu foarte important, are cei mai buni jucători.

Pe noi ne interesează doar jocul nostru, să corectăm greşelile pe care le-am făcut. Să avem o motivaţie în plus, să putem să ducem acest campionat şi play-off-ul şi să îndeplinim ceea ce vrem mai mult, să câştigăm campionatul„, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Recomandări
  • FC Argeş – FCSB LIVE TEXT (20:30)
  • FCSB poate reveni pe locul 3, în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și