Închide meniul

Adrian Șut și Malcom Edjouma, aproape de plecarea de la FCSB! Ultimele detalii de la negocieri

Viviana Moraru Publicat: 13 ianuarie 2023, 21:59

Adrian Șut și Malcom Edjouma, aproape de plecarea de la FCSB! Ultimele detalii de la negocieri

Malcom Edjouma și Adrian Șut, aproape de plecarea de la FCSB

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Hepta

  • Malcom Edjouma și Adrian Șut pot pleca de la FCSB
  • Ultimele detalii de la negocieri

Adrian Șut și Malcom Edjouma sunt aproape de plecarea de la FCSB. După ce roș-albaștrii l-au transferat pe Deian Sorescu, doi fotbaliști pot părăsi formația lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma și Adrian Șut sunt pe „radarul” unor formații din Turcia, Danemarca și Ungaria. Gigi Becali este așteptat să-și dea răspunsul, deoarece inițial a refuzat ofertele venite pe numele celor doi.

Adrian Șut și Malcom Edjouma, aproape de plecarea de la FCSB

Florin Vulturar a oferit ultimele detalii despre posibilele plecări ale lui Adrian Șut și Malcom Edjouma. Agentul a declarat că oficialii de la Mol Fehervar, din Ungaria, au fost la București pentru a-l transfera pe francez.

Reclamă

„Suntem în discuții și în acest moment cu două, trei echipe din Danemarca, din Turcia”, a declarat Florin Vulturar, pentru sport.ro.

Totodată, agentul a mai declarat că și în privința transferului lui Adrian Șut discuțiile sunt avansate. Trabzonspor și FC Copenhaga îl vor pe mijlocașul român.

Reclamă

”Am discutat, au fost cei de la echipa din Ungaria în România. Cred că în perioada următoare o să se miște multe”, a mai adăugat Florin Vulturar, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Gigi Becali vrea în schimbul lui Adrian Șut suma de trei milioane de euro. Mijlocașul de 23 de ani a evoluat în 18 meciuri pentru roș-albaștrii în actualul sezon, și a marcat 2 goluri.

De cealaltă parte, în schimbul lui Malcom Edjouma, Gigi Becali solicită suma de 1.5 milioane de euro. Francezul a bifat 27 de partide pentru roș-albaștrii, marcând 5 goluri și contribuind cu pasă decisivă la alte trei reușite.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea

Gigi Becali a făcut un anunț de ultimă oră despre transferul lui Andrei Cordea. Mijlocașul FCSB-ului s-a aflat în vizorul lui Augsburg în ultima perioadă. Ultima ofertă a germanilor, în valoare de 3 milioane de euro, nu este însă pe placul patronului roș-albaștrilor.

Latifundiarul din Pipera și-a schimbat strategia de transferuri, în această iarnă. Gigi Becali a precizat că nu va mai cheltui bani pe jucători, ci doar va vinde dacă cerințele îi vor fi îndeplinite.

„Orice jucător pe care se dau bani, pleacă! Eu bani la fotbal nu mai dau. (n.r. – Oferă trei milioane pe el). Nu-l dau (n.r. – Patru?) Nu! Fără cinci milioane nu pleacă Cordea! Bani nu mai dau și vând ce vând, ca să scot banii”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Marți, presa din Germania a anunțat că Augsburg se va retrage din cursa pentru semnătura lui Andrei Cordea. În schimb, oficialii clubului din Bundesliga vor încerca să aducă un alt jucător din Liga 1: pe Emmanuel Yeboah, de la CFR Cluj.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 9:55
CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 13 apr., 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul