Închide meniul

Adus de Gigi Becali în Liga 1, Siyabonga Ngezana este aproape de națioanala Africii de Sud. Reacția patronului: „Cum să fac asta”

Alex Ioniță Publicat: 15 decembrie 2023, 16:59

Reclamă
Adus de Gigi Becali în Liga 1, Siyabonga Ngezana este aproape de națioanala Africii de Sud. Reacția patronului: Cum să fac asta”

Adus de Gigi Becali în Liga 1, Siyabonga Ngezana este aproape de națioanala Africii de Sud

Siyabonga Ngezana / Profimedia

Adus de Gigi Becali în Liga 1, Siyabonga Ngezana este aproape de națioanala Africii de Sud. Fundașul central al celor de la FCSB a impresionat pe toată lumea de la transferul la echipa „roș-albastră”, iar acum acesta ar putea fi convocat la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 26 de ani a fost inclus pe lista preliminară a echipei naționale din Africa de Sud, pentru Cupa Africii, competiție care va avea loc între 13 ianuarie și 11 februarie. După ce a auzit această veste, Gigi Becali a avut o reacție de senzație.

Adus de Gigi Becali în Liga 1, Siyabonga Ngezana este aproape de națioanala Africii de Sud. Gigi Becali: „Cum să nu îl las pe băiat”

Gigi Becali a reacționat, după ce a văzut că Siyabonga Ngezana a fost inclus pe lista preliminară a echipei naționale. Mesajul patronului vine în contextul în care FCSB nu l-ar putea folosi pe fundaș în primele partide ale anului viitor, atunci când sezonul se va reulua, după pauza competițională.

Totuși, latifundiarul din Pipera a dezvăluit faptul că îl va lăsa pe sud-african să plece la ecipa națională, în situația în care selecționerul îl va include pe lista finală pentru turneul final.

“Nu se pune problema să nu-l las pe băiat. Dacă e dată oficială, normal că merge acolo. Cum să nu-l las? Așa e la regulament, așa fac. Nu încalc eu regulile.

Reclamă

Dar stați să vedem, e pe o listă, nu e clar că va merge la națională, e preliminară lista aia. Dar nu pot să interzic eu unui om să-și reprezinte țara, cum să fac așa ceva. E la regulament, nu încalc regulile”, a spus patronul de la FCSB, potrivit iamsport.ro.

Echipa care vrea să-l transfere pe Siyabonga Ngezana de la FCSB

Siyabonga Ngezana a devenit titular indiscutabil la FCSB, după accidentarea lui Vlad Chiricheș. Fundașul sud-african a fost transferat de roș-albaștrii la începutul sezonului. Gigi Becali a plătit suma de 600.000 de euro în schimbul stopperului.

Conform presei din Franța, Lorient a pus ochii pe Siyabonga Ngezana. Francezii s-au interesat în ce condiții l-ar putea transfera de la FCSB pe fundașul central.

Reclamă 4 / 0/3

Francezii notează faptul că Gigi Becali nu se va despărți cu ușurință de Ngezana. Nu mai puțin de șase milioane de euro cere latifundiarul din Pipera în schimbul fundașului central.

„Pentru a-și remedia problemele defensive în mercato de iarnă, liderii lui Lorient îl vor analiza cu atenție pe fundașul sud-african Siyabonga Ngezana. FCSB ar putea să-l cedeze pentru un cec de 6 milioane de euro”, au notat francezii de la Daily Mercato.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și