Închide meniul

Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României: „Şansele sunt 50-50!”

Viviana Moraru Publicat: 30 august 2023, 9:43

Reclamă
Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României: „Şansele sunt 50-50!

Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României

Ahmed Bani, în timpul unui meci la Dinamo/ Profimedia

Ahmed Bani este cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României. Mijlocaşul de 21 de ani a reuşit o „dublă” în duelul cu Metaloglobus, iar la finalul meciului a prefaţat partida din Giuleşti, din runda următoare de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo s-a impus cu scorul de 2-1 în duelul cu Metaloglobus, şi a obţinut biletele pentru grupele Cupei României. „Câinii” au fost conduşi cu 1-0 până în minutul 78, atunci când Ahmed Bani a reuşit să egaleze. Acelaşi Bani a reuşit dubla în minutul 90+4, astfel că trupa lui Ovidiu Burcă a învins-o pe divizionara secundă.

Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României

Ahmed Bani a declarat că şansele sunt de 50-50, înaintea derby-ului cu Rapid. Mijlocaşul lui Ovidiu Burcă a mărturisit că duelul va fi unul „de foc”, prin prisma atmosferei pe care fanii giuleşteni o creează în tribune.

În privinţa golurilor din victoria cu Metaloglobus, Ahmed Bani a declarat că duelul nu a fost deloc uşor. Acesta a recunoscut că la primul gol, intenţia sa a fost să centreze, însă portarul a gafat, iar mingea s-a scurs în poarta echipei din Liga a 2-a.

„Eu am încercat să-mi fac cât mai bine treaba și mă bucur că am reușit să înscriu două goluri. Noi am jucat până în ultimul minut, cum s-a văzut. Nu a fost un meci deloc ușor. Eu am vrut să centrez către poartă, mingea a ajuns din fericire în poartă.

Reclamă

Nu am vrut să dau direct spre poartă. Noi am vrut să terminăm în primele 90 de minute. Toată puterea este către meciul cu Rapid și tot focusul nostru este acolo. Este un derby care nu s-a mai jucat de foarte mult timp. Fanii lor sunt destul de fanatici, ne va aștepta un meci foarte greu.

Eu sper să joc și să-mi fac cât mai bine treaba, sper să marchez la fiecare meci. Au și ei o echipă bună, dar într-un derby nu mai contează numele. O să fim egali, șansele sunt 50-50. Și cu Rapid este un derby foarte frumos, dar ”Eternul Derby” rămâne cu FCSB”, a declarat Ahmed Bani, conform sport.ro.

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a învins-o chinuit pe Metaloglobus

Ovidiu Burcă a răsuflat uşurat după ce Dinamo a învins-o cu 2-1 pe Metaloglobus în play-off-ul Cupei României. „Câinii” au fost conduşi cu 1-0, dar au întors rezultatul partidei prin „dubla” lui Ahmed Bani.

Reclamă 4 / 0/3

De la început am avut o stare de neliniște, pentru că din astfel de meciuri ai doar de pierdut, pentru că toată lumea se așteaptă să treci ușor.

A trebuit să fac o rotație. Mulți jucători sunt accidentați. A fost un meci destul de complicat. A fost o primă repriză cum nu mi-aș fi dorit, n-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate, dar poate e de înțeles, pentru că au fost mulți jucători care nu au mai jucat de mult timp.

Indiferent cum, eram obligați să mergem mai departe. Restul e istorie, chiar dacă nu a fost o prestație foarte bună a noastră”, a spus Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Metaloglobus 1-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și