Închide meniul

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a învins-o chinuit pe Metaloglobus: „Ai doar de pierdut în astfel de meciuri”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 august 2023, 22:47

Reclamă
Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a învins-o chinuit pe Metaloglobus: „Ai doar de pierdut în astfel de meciuri

Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional şi a pus tunurile pe jucători după Universitatea Craiova - Dinamo 1-0

Ovidiu Burcă, la un meci al lui Dinamo / Profimedia Images

Ovidiu Burcă a răsuflat uşurat după ce Dinamo a învins-o cu 2-1 pe Metaloglobus în play-off-ul Cupei României. „Câinii” au fost conduşi cu 1-0, dar au întors rezultatul partidei prin „dubla” lui Ahmed Bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bani a marcat în minutele 78 şi 90+4. La primul gol al mijlocaşului dinamovist portarul lui Metaloglobus a gafat grav.

Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a învins-o chinuit pe Metaloglobus: „Ai doar de pierdut în astfel de meciuri”

De la început am avut o stare de neliniște, pentru că din astfel de meciuri ai doar de pierdut, pentru că toată lumea se așteaptă să treci ușor.

A trebuit să fac o rotație. Mulți jucători sunt accidentați. A fost un meci destul de complicat. A fost o primă repriză cum nu mi-aș fi dorit, n-am avut controlul jocului, n-am avut intensitate, dar poate e de înțeles, pentru că au fost mulți jucători care nu au mai jucat de mult timp.

Indiferent cum, eram obligați să mergem mai departe. Restul e istorie, chiar dacă nu a fost o prestație foarte bună a noastră”, a spus Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Metaloglobus 1-2.

Reclamă

Metaloglobus – Dinamo 1-2. „Câinii” au obţinut calificarea după ce au fost conduşi! „Dublă” Ahmed Bani

Metaloglobus – Dinamo 1-2. „Câinii” au obţinut calificarea în grupele Cupei României, după ce au învins-o pe Metaloglobus.

Dinamo a fost condusă, după ce Zakir a deschis scorul, dar a reuşit să întoarcă rezultatul meciului prin „dubla” lui Ahmed Bani, care a marcat în minutele 78 şi 94. Meciul a avut loc la Târgovişte.

Metaloglobus, formaţie din liga secundă, are doar 2 puncte în primele 4 etape. În weekend, Metaloglobus a pierdut meciul din deplasare, cu Gloria Buzău, scor 0-1. Metaloglobus ocupă locul 18 în Liga a 2-a în acest start de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

De partea cealaltă, „câinii” au venit la Târgovişte după remiza de pe Arcul de Triumf cu Petrolul, scor 1-1. Fără înfrângere din luna august, Dinamo are două victorii şi două rezultate de egalitate în ultimele patru partide.

Calificarea în grupele Cupei României reprezenta un obiectiv important pentru Dinamo, înainte de meciul de vineri, atunci când va avea loc derby-ul cu Rapid, în Giuleşti.

Sezonul trecut, în Liga 2, Metaloglobus şi Dinamo s-au întâlnit o singură dată, în sezonul regulat, iar meciul a fost câştigat de echipa lui Ovidiu Burcă, cu 2-1.

Meciurile din play-off-ul Cupei României se joacă marţi, miercuri şi joi. Marţi au avut loc cinci meciuri, iar patru dintre ele se vor disputa de la ora 17:30. Meciul „câinilor” cu Metaloglobus a început la ora 19:00.

Programul zilei de marţi în play-off-ul Cupei României

  • CSC 1599 Şelimbăr – FC Voluntari: 1-2
  • CSM Deva – Gloria Buzău: 0-2
  • FC Bacău – Oţelul Galaţi: 1-3
  • Pheonix Buziaş – Chindia Târgovişte: 0-3
  • Metaloglobus – Dinamo: 1-2

Programul zilei de miercuri în play-off-ul Cupei României

  • 17.00: FC Bihor – FC Argeș
  • 17.30: Corvinul Hunedoara – Csikszereda M. Ciuc
  • 17.30: CS Mioveni – FC Botoșani
  • 17.30: CSM Alexandria – Concordia Chiajna
  • 17.30: Progresul Pecica – Viitorul Simian
  • 17.30: Unirea Dej – CSA Steaua București
  • 17.30: Viitorul Ianca – Tunari

Programul zilei de joi în play-off-ul Cupei României

  • 17.00: Ceahlăul P. Neamț – U Cluj
  • 17.30: Unirea Slobozia – FC Hermannstadt
  • 17.30: Zalău – Poli Iași
  • 20.00: CSC Dumbrăvița – UTA Arad
Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și