Închide meniul

Ahmed Bani, mesaj categoric pentru Alexandru Chipciu, după disputa din U Cluj – Dinamo 1-1: „E problema lui!”

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 8:14

Reclamă
Ahmed Bani, mesaj categoric pentru Alexandru Chipciu, după disputa din U Cluj – Dinamo 1-1: „E problema lui!

Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj

Ahmed Bani, în timpul unui meci/ Profimedia

Ahmed Bani i-a transmis un mesaj categoric lui Alexandru Chipciu, după ce Dinamo a remizat în deplasarea de la U Cluj, scor 1-1. Mijlocaşul „câinilor” a avut o dispută pe teren cu adversarul de la trupa clujeană, iar după meci, a explicat de la ce a pornit totul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a reuşit să obţină primul punct din acest sezon de Liga 1. „Câinii” au remizat în duelul cu U Cluj, scor 1-1, după golurile marcate de Dennis Politic şi de Daniel Popa.

Ahmed Bani, mesaj categoric pentru Alexandru Chipciu, după U Cluj – Dinamo 1-1

Ahmed Bani şi Alexandru Chipciu au discutat aprins pe teren, în timpul meciului din ultima etapă. Mijlocaşul de la Dinamo a dezvăluit că totul a pornit din momentul în care jucătorul clujean a început să-i adreseze injurii, fapt care i s-a părut de neînţeles.

„Eu nu am nimic cu el, dacă el are… Eu nu am nimic cu el, dar dacă lui i se pare normal să-mi adreseze injurii, e problema lui.

N-am înțeles care a fost problema. E pur și simplu decizia lui. Nu mă interesează”, a declarat Ahmed Bani, conform digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, Bani a oferit declaraţii şi despre egalul înregistrat de Dinamo. Acesta susţine că spera să obţină toate cele trei puncte din duelul cu U Cluj, însă cataloghează remiza ca fiind „un pas mic”, după cele trei înfrângeri suferite de „câini” în primele trei runde.

„Am sperat la toate cele trei puncte, dar să zicem că este un pas mic. Ne-am retras deliberat, dar nu trebuia să facem asta, trebuia să ținem presiunea sus și să recuperăm mingea unde am recuperat-o în prima repriză”, a mai spus Bani, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după U Cluj – Dinamo 1-1

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după U Cluj – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 4-a a Ligii 1. „Câinii roşii” au obţinut primul punct după promovare, dar rămân pe ultimul loc în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

„E un punct câştigat cu greu. Au fost momente în joc în care am suferit puţin. Poate am fi putut pleca şi cu victoria. Punct cu punct se adună, aveam nevoie de măcar un punct, să creştem încrederea echipei. Au fost şi momente bune, şi momente mai puţin bune, important e că plecăm neînvinşi.

Cred că s-a văzut un pic omogenitatea mai mare care o au. Jucători care au controlat mai bine tranziţiile. Cred că am avut câteva momente în care dacă aveam mai multă luciditate poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e uşor. Mă bucur pentru Denis, este un copil plecat din România ca să îşi îndeplinească visul în străinătate. Din fericire am reuşit să îl aducem şi poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc şi pentru Dinamo.

Atunci când ai posibilitatea să pasezi, trebuie să cauţi să joci mingea. Niciodată nu am să îi cer unui jucător să facă ce îi spun eu. Îmi doresc să avem progresie, să căutăm să jucăm. Unii specialişti spun că poate jucăm prea naiv, nu!

Foarte mulţi fani, mă bucur foarte tare că oamenii s-au întors lângă echipă, vin după noi. Încercăm să ne luptăm cu toate resursele noastre pentru a îi face fericiţi„, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și