Închide meniul

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după U Cluj – Dinamo 1-1: „Important e că plecăm neînvinşi”. Mesaj pentru fani

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2023, 0:09

Reclamă
Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după U Cluj – Dinamo 1-1: „Important e că plecăm neînvinşi. Mesaj pentru fani

Avertisment pentru Ovidiu Burcă, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB

Ovidiu Burcă, pe banca lui Dinamo / Hepta

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după U Cluj – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 4-a a Ligii 1. „Câinii roşii” au obţinut primul punct după promovare, dar rămân pe ultimul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Dinamo anunţă că se mulţumeşte cu un punct, mai ales că momentul prin care trecea gruparea din Ştefan cel Mare era unul extrem de greu. Le-a mulţumit fanilor care au fost alături de echipă şi au venit în număr mare pe stadionul din Mediaş.

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după U Cluj – Dinamo 1-1

E un punct câştigat cu greu. Au fost momente în joc în care am suferit puţin. Poate am fi putut pleca şi cu victoria. Punct cu punct se adună, aveam nevoie de măcar un punct, să creştem încrederea echipei. Au fost şi momente bune, şi momente mai puţin bune, important e că plecăm neînvinşi.

Cred că s-a văzut un pic omogenitatea mai mare care o au. Jucători care au controlat mai bine tranziţiile. Cred că am avut câteva momente în care dacă aveam mai multă luciditate poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e uşor. Mă bucur pentru Denis, este un copil plecat din România ca să îşi îndeplinească visul în străinătate. Din fericire am reuşit să îl aducem şi poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc şi pentru Dinamo.

Atunci când ai posibilitatea să pasezi, trebuie să cauţi să joci mingea. Niciodată nu am să îi cer unui jucător să facă ce îi spun eu. Îmi doresc să avem progresie, să căutăm să jucăm. Unii specialişti spun că poate jucăm prea naiv, nu!

Reclamă

Foarte mulţi fani, mă bucur foarte tare că oamenii s-au întors lângă echipă, vin după noi. Încercăm să ne luptăm cu toate resursele noastre pentru a îi face fericiţi„, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova (0-2), FCSB (1-2) şi Sepsi (0-3), până să obţină remiza cu U Cluj. Etapa viitoare, alb-roşiii vor juca pe teren propriu cu FC Botoşani.

Dinamo a remizat cu U Cluj

La Mediaş, clujenii, în rol de gazde, au avut primele şanse de gol, însă cei care au marcat au fost oaspeţii.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviştii au recuperat un balon la centrul terenului, Denis Politic a primit, a intrat în careu şi l-a driblat pe Gorcea, deschizând scorul în minutul 15. Neluţ Roşu i-a dat şi el emoţii lui Gorcea, în minutul 28, şi la pauză bucureştenii au intat în avantaj.

În repriza secundă, U Cluj a egalat destul de repede, în minutul 51, când Daniel Popa a înscris cu o lovitură de cap. Clujenii au alergat apoi după golul victoriei, pe care nu l-au reuşit şi meciul s-a încheiat la egalitate. U Cluj se află pe locul 9, cu 5 puncte, în timp ce Dinamo a obţinut primul punct al sezonului, dar nu părăseşte ultimul loc al clasamentului.

U CLUJ: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, Al. Mitrea, Vătăjelu – Bic (Calcan 83), I. Filip, Nistor – D. Popa, I. Stoica (Hofman 73), Chipciu. ANTRENOR: Anton Petrea

DINAMO: Golubovic – C. Costin, Giafer, R. Grigore, de Moura (Amzăr 74) – Larrucea – A. Bani, Iglesias (Gregorio 67), N. Roşu (Bena 83), Politic – C. Ţîră (Hakim Abdallah 67). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Mitrea 57 / N. Roşu 52, de Moura 55, Larrucea 58, A. Bani 58, Bena 90

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Mircea Grigoriu, Sebastian Gheorghe – Rareş Vidican

Arbitri VAR: Radu Petrescu – Mircea Ardelean

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și