Închide meniul

„Ai ajutat vreodată fanii să aducă materiale pirotehnice?” Răspunsul dat de Mihai Stoica, după scandalul creat de Daniel Niculae

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 23:37

„Ai ajutat vreodată fanii să aducă materiale pirotehnice? Răspunsul dat de Mihai Stoica, după scandalul creat de Daniel Niculae

"Ai ajutat vreodată fanii să aducă materiale pirotehnice?" Răspunsul dat de Mihai Stoica, după scandalul creat de Daniel Niculae

Mihai Stoica şi fanii FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă a ajutat vreodată suporterii să introducă pe stadion materiale pirotehnice, după scandalul creat de Daniel Niculae. MM a declarat că nu a făcut niciodată un astfel de gest. Întrebarea primită de managerul general de la FCSB a venit în contextul în care Daniel Niculae a fost dus la audieri, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional, pentru folosirea materialelor pirotehnice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele de la Rapid a fost audiat timp de două ore, după ce a fost ridicat de mascaţi. „Nico” va fi cercetat în stare de libertate, 16 suporteri ai Rapidului fiind reţinuţi.

„Ai ajutat vreodată fanii să aducă materiale pirotehnice?” Răspunsul dat de Mihai Stoica, după scandalul creat de Daniel Niculae

Mihai Stoica a declarat că fiecare club trebuie să păstreze o relaţie bună cu propria galerie, deoarece un club nu poate exista fără suporteri. MM a amintit şi de perioada în care FCSB nu avea parte de sprijinul prea multor fani, pe stadioane, mărturisind că întotdeauna a fost apropiat de suporteri.

Însă, acesta a negat clar atunci când a fost întrebat dacă i-a ajutat vreodată pe aceştia să aducă pe stadion materiale pirotehnice.

„O echipă fără suporteri nu există, fără ultraşi. Noi am avut o perioadă în care nu mai aveam ultraserie şi erau 3.000 de oameni la meci. De când a venit Peluza Nord, avem 10-15.000, este logic să fiu apropiat.

Reclamă

Și pe vremuri, în Ghencea, aveam săptămânal întâlniri cu liderii. Tot timpul i-am sprijinit cum au putut. (n.r – I-ai ajutat vreodată să introducă materiale pirotehnice în stadion?) Niciodată!”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie furibundă după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica a oferit prima reacţie, după scandalul de la Rapid. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că mai mulţi suporteri ai giuleştenilor au fost duşi la audieri, ca urmare a faptului că au fost găsite, în locuinţele lor, arme şi muniţii.

„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: `Bă, nu cred nu se poate aşa ceva`. Un om nu poate ascunde asemenea lucruri. Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, se dă cu torţe pe stadion, ai văzut ce e în Grecia. Ne place să vedem o scenografie ieşită din comun. Nu demult ne uitam la ce spectacol pirotehnic era pe Marakana. Când se dă în tribune, ne place. Legea e lege, trebuie respectată. Mai departe de arme, nu ştiu absolut nimic.

Nu cred că meserie lui este de suporter. Probabil că omul se ocupă de alte chestii dacă are asemenea arme. Există mulţi infractori în România. Au găsit armele astea la un suporter? Au găsit la un tip care se ocupă la aşa ceva şi mai merge şi la meci”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
Vezi toate știrile
Citește și