Închide meniul

„Sunt mulţi infractori în România!” Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid! Mesaj categoric pentru Daniel Niculae

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 21:53

„Sunt mulţi infractori în România! Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid! Mesaj categoric pentru Daniel Niculae

Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit prima reacţie, după scandalul de la Rapid. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu i-a venit să creadă atunci când a aflat că mai mulţi suporteri ai giuleştenilor au fost duşi la audieri, ca urmare a faptului că au fost găsite, în locuinţele lor, arme şi muniţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La audieri a fost dus şi Daniel Niculae, într-un dosar legat de organizare de grup infracţional, care avea ca scop folosirea materialelor pirotehnice. Preşedintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate, iar 16 suporteri ai Rapidului au fost reţinuţi.

Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid

Mihai Stoica a transmis un mesaj de susţinere pentru Daniel Niculae şi a declarat că îl apreciază pe preşedintele de la Rapid. MM a mai transmis că legea trebuie respectată, fiind surprins de armele găsite asupra suporterilor giuleşteni.

„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: `Bă, nu cred nu se poate aşa ceva`. Un om nu poate ascunde asemenea lucruri. Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez.

Acum, se dă cu torţe pe stadion, ai văzut ce e în Grecia. Ne place să vedem o scenografie ieşită din comun. Nu demult ne uitam la ce spectacol pirotehnic era pe Marakana. Când se dă în tribune, ne place. Legea e lege, trebuie respectată. Mai departe de arme, nu ştiu absolut nimic.

Reclamă

Nu cred că meserie lui este de suporter. Probabil că omul se ocupă de alte chestii dacă are asemenea arme. Există mulţi infractori în România. Au găsit armele astea la un suporter? Au găsit la un tip care se ocupă la aşa ceva şi mai merge şi la meci”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. Acum avem informaţii suplimentare. Am văzut foarte puţin din toate datele care sunt acum în dosar, am văzut partea crae avea legătură cât de cât cu Daniel. Respectarea legii este esenţială oriunde suntem. Aş face o o diferenţă majoră între bătaie, violenţă şi torţe aprinse. A fost acolo împreună cu avocatul, a făcut cercetarea este în continuare. Trebuie să respectăm legile României.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem face o echivalare între violenţă, torţe şi violenţă, distrugeri şi aşa mai departe. Nu cunosc asta cu armele, nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu mitraliera în mână. Dacă aş ştii că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţii, aş fi avut o problemă. Dar nu cred. Aștept și eu în clipa de față să văd mai multe date de dosar. Nu cred că va dura mult, dânșii par hotărâți să meargă înainte.

Și speranța noastră e ca va fi un mod și mai serios de a constitui un grup, nu infracțional, de a ne suda împreună. Pentru mine, sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Joi nu mai e la fel de frumos. Sper vineri să fie frumos din nou. Mă simt de parcă sâmbătă a fost o nuntă frumoasă, iar acum de parcă la sfârșitul nunșii a venit cineva și a aruncat vopsea neagră pe rochia miresii.„, a spus Dan Şucu într-o conferinţă de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și