Închide meniul

„Ai avea ceva ce să-i reproşezi patronului?” Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 noiembrie 2022, 18:48

Reclamă
„Ai avea ceva ce să-i reproşezi patronului? Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri când a fost întrebat de reproşuri

Nicolae Dică, la conferința de presă

Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri când a fost întrebat dacă are ce să îi reproşeze lui Gigi Becali. Mai mult, fostul antrenor de la FCSB nu îşi explică de ce a pierdut încrederea patronului în numai câteva zile. Nicolae Dică ar fi vrut să fie pe bancă şi la meciul cu West Ham. Fostul antrenor de la FCSB a oferit o nouă reacţie după ce a decis să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a dezvăluit ce discuţie a avut cu Gigi Becali, după ce şi-a reziliat contractul. Mai mult, Nicolae Dică nu a găsit explicaţie pentru faptul că Gigi Becali şi-a schimbat discursul în ceea ce îl priveşte în doar câteva zile. La finalul partidei cu Universitatea cluj, pierdută de FCSB, scor 1-2, Gigi Becali l-a invitat pe Dică să îşi dea demisia.

Nicolae Dică a dat răspunsul fără să stea pe gânduri când a fost întrebat de Gigi Becali

„(n.r. – Ai avea ceva ce să-i reproşezi patronului? ) Nu am ce să îi reproşez. Poate unele lucruri, puteam să vorbim faţă în faţă. Ultima dată, după meciul cu U Cluj. Dar nu a fost ceva foarte grav.

Normal că jucătorii când aud lucruri negative despre ei, de la oricine, nu doar de la patron… jucătorii au nevoie de încurajări. Trebuie să le spui unde greşesc, când greşesc, cum făceam eu în vestiar sau la sala de video. Dar trebuie încurajaţi în public.

Nu ştiu, asta trebuie să îl întrebaţi pe dânsul de ce s-a schimbat (n.r. – de ce şi-a schimbat discursul în câteva zile). După meciul cu U Cluj am anunţat băieţii în vestiar. Seara am discutat cu dânsul, dar după ce reziliasem contractul. Deja reziliasem contractul, era greu să se renunţe la 20 sau 25 de jucători. Mai bine să renunţe la o persoană.

Reclamă

Întotdeauna antrenorul plăteşte. Nu ştiu de ce a fost această schimbare pentru că noi am câştigat, eram în play-off, jucase echipa bine”, a spus Nicolae Dică la digisport.ro.

Dică a vorbit şi despre greşeala pe care a făcut-o în timpul celui de-al doilea mandat de la FCSB. Umilinţa cu Silkeborg îl bântuie şi acum.

„A fost o greşeală (n.r. să joace cu rezervele cu Silkeborg), dar am încercat cu West Ham… cu echipa cu care am jucat în campionat am jucat şi în Europa. Dar am avut probleme în campionat. De asta am zis să sacrificăm în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

La noi la Cluj a fost a 4-a deplasare în 2 săptămâni. Am fost plecaţi 10 din 12 zile. Credeţi că e aşa uşor? Dar astea sunt lucururi interne. Nu vreau să mă plâng acum. Cea mai bună decizie a fost meciul cu Botoşani să îl amânăm şi atunci am reuşit calificarea. Ceea ce îmi doream era să terminăm bine în iarnă, iar din iarnă să jucăm la o săptămână.”, a mai spus Nicolae Dică.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund 16:52 „Îmi pierd capul!” Darius Olaru a dezvăluit care e marea sa problemă! A câștigat titlul cu FCSB și a dat cărțile pe față 16:46 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 16:44 Trei decizii majore luate de Răzvan Lucescu înaintea finalei de titlu cu Aris (duminică, ora 20:00, LIVE în AntenaPLAY) 16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și