Închide meniul

„Ai ceva să îi demonstrezi lui Dan Petrescu?” Alexandru Chipciu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri: „Mă lăsam de fotbal dacă făceam asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 octombrie 2022, 21:34

„Ai ceva să îi demonstrezi lui Dan Petrescu? Alexandru Chipciu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri: „Mă lăsam de fotbal dacă făceam asta!

Alexandru Chipciu nu a avut cea mai bună relaţie cu Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Ai ceva să îi demonstrezi lui Dan Petrescu?” – a fost întrebarea la care Alexandru Chipciu a răspuns fără să stea pe gânduri. Chipciu a ajuns la Universitatea Cluj după ce a plecat de la CFR Cluj, din cauza relaţiei reci pe care o avea cu Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrebarea pentru Alexandru Chipciu a venit în contextul în care Universitatea Cluj va juca de două ori cu CFR Cluj.

„Ai ceva să îi demonstrezi lui Dan Petrescu?” Alexandru Chipciu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Mă lăsam de fotbal dacă voiam să-i demonstrez cuiva ceva. Nu mă interesează să demonstrez ceva. Din păcate, nu pot juca în niciun meci cu CFR, pentru că e o clauză în contract, pe undeva e normal, că cei de la CFR mi-au dat niște bani”, a spus Alexandru Chipciu, după Farul – Universitatea Cluj 2-0, la digisport.ro.

Alexandru Chipciu a vorbit şi despre meciul pierdut de echipa sa cu Farul Constanţa.

„Nu a funcționat nimic. Am jucat foarte slab, am acum gânduri foarte negre și nu prea știu ce să analizez. Ne-au depășit la toate capitolele. Ok, calitatea ca și calitatea, dar dacă n-ai agresivitate, nu te bați pentru fiecare minge și nu alergi, ești dominat la toate capitolele.

Reclamă

Nu am vrut să ne apărăm, ne doream să câștigăm. Așa a fost echipa, contează mai puțin, Manchester City a jucat fără atacant mulți ani. Ne-au depășit total, măcar de ne apăream și îi închideam mai bine. E o înfrângere care mă pune pe gânduri.

Nu știu care e tactica perfectă, nu cred că există, că dacă ar fi, am alege-o. Mi-aș dori să marcăm puțin și să câștigăm meciuri în continuare, dar eu cred că trebuie să jucăm mai bine. Nu am fost bucuros nici după ce am câștigat cu Hermannstadt, că a fost o victorie obținută în ultimele minute, cu șansă.

N-aș vrea să fac comparații. Farul e o echipă bună, are un joc foarte frumos, dar sunt echipe puternice, CFR e foarte puternică, are un buget enorm, va fi greu să se bată cu ei”, a mai spus Alex Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3

Farul Constanţa – „U” Cluj 2-0. Trupa „Regelui” se distanţează în fruntea Ligii 1, după al cincilea succes consecutiv

Farul Constanţa – „U” Cluj a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa „Regelui” este lider în Liga 1 şi a obţinut al cincilea succes consecutiv.

Farul s-a distanţat în fruntea Ligii 1, graţie succesului de pe teren propriu cu U Cluj. Trupa lui Gică Hagi a acumulat 33 de puncte, după 14 runde disputate, la cinci puncte în spate clasându-se Rapid.

Farul a obţinut cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga 1. Alexi Pitu a deschis scorul cu o reuşită superbă, în partida cu U Cluj, în minutul 31. Ulterior, în repriza secundă, Andrei Artean a majorat diferenţa, în minutul 51, şi a securizat victoria trupei lui Gică Hagi.

Pentru Farul urmează partida din prima rundă a grupelor Cupei României. Constănţenii se vor duela cu Alexandria, marţi, de la ora 15:30. Ulterior, trupa lui Gică Hagi vor avea derby „de foc” cu Rapid, în Giuleşti.

Recomandări
  • Alexandru Chipciu, savuros depsre Dan Petrescu
  • Farul Constanţa – Universitatea Cluj 2-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și