Închide meniul

Farul Constanţa – „U” Cluj 2-0. Trupa „Regelui” se distanţează în fruntea Ligii 1, după al cincilea succes consecutiv

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2022, 18:00 / Actualizat: 15 octombrie 2022, 20:35

Reclamă
Farul Constanţa – „U Cluj 2-0. Trupa „Regelui se distanţează în fruntea Ligii 1, după al cincilea succes consecutiv

Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FCSB

Gică Hagi / Antena Sport

Farul Constanţa – „U” Cluj a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa „Regelui” este lider în Liga 1 şi a obţinut al cincilea succes consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul s-a distanţat în fruntea Ligii 1, graţie succesului de pe teren propriu cu U Cluj. Trupa lui Gică Hagi a acumulat 33 de puncte, după 14 runde disputate, la cinci puncte în spate clasându-se Rapid.

Farul Constanţa – „U” Cluj 2-0

Farul a obţinut cea de-a cincea victorie consecutivă în Liga 1. Alexi Pitu a deschis scorul cu o reuşită superbă, în partida cu U Cluj, în minutul 31. Ulterior, în repriza secundă, Andrei Artean a majorat diferenţa, în minutul 51, şi a securizat victoria trupei lui Gică Hagi.

Pentru Farul urmează partida din prima rundă a grupelor Cupei României. Constănţenii se vor duela cu Alexandria, marţi, de la ora 15:30. Ulterior, trupa lui Gică Hagi vor avea derby „de foc” cu Rapid, în Giuleşti.

Final: Farul – U Cluj 2-0! O nouă victorie pentru trupa lui Gică Hagi! Alexi Pitu şi Andrei Artean au marcat golurile de trei puncte.

Reclamă

Min. 51: GOOOL Farul! Artean a majorat scorul, cu un şut din interiorul careului.

Pauză: Farul – U Cluj 1-0. Trupa lui Gică Hagi a intrat cu avantaj la cabine, după golul reuşit de Lousi Munteanu în minutul 31.

Min. 35: Ocazie Farul! Louis Munteanu a ratat o şansă importantă, după ce Denis Alibec i-a pasat excelent în careul clujenilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 31: Farul – U Cluj 1-0! Alexi Pitu a dechis scorul pentru trupa lui Gică Hagi, cu o execuţie superbă.

Min. 1: Începe meciul dintre Farul şi U Cluj!

Echipele de start:

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Alibec, L. Munteanu, Pitu
Rezerve: Buzbuchi – Doukoure, Corinus, R. Benzar, Borza, Casap, Morar, Torje, Sali
Antrenor: Gheorghe Hagi

U Cluj: Iliev – Chipciu, Fl. Ilie, Ispas, Briceag – Bic, Pires, I. Filip – Vlădoiu, L. Fulop, Haită
Rezerve: Gorcea – Nowak, Pițian, Simion, Remacle, Purece, Hofman, Thiam, Ad. Bălan
Antrenor: Eugen Neagoe

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul şi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul de la Farul. „Regele” este pe primul loc în Liga 1 după o campanie de transferuri spectaculoasă. A reuşit să-i reinventeze pe Denis Alibec şi Gabi Torje, care sunt cei mai buni marcatori ai echipei.

Hagi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff, cel care a scris istorie la Ajax şi Barcelona. Provocarea sa şi a colaboratorilor să este să îi facă pe fotbaliştii care au un CV important să joace la cel mai înalt nivel!

Reclamă

(Reporter: Ce le faci jucătorilor care revin și pe care-i reinventezi?) În primul rând am o comunicare foarte bună cu ei. Am de fiecare dată o discuție între patru ochi cu fiecare dintre ei când vin la echipă. Pe ce trebuie să pedalăm, ce principii trebuie să respecte, totul trebuie să fie simplu, cum spunea Cruyff.

Jucătorul trebuie să se simtă bine, el trebuie să fie protagonist, el trebuie să deseneze în teren, iar eu pot doar să-l ajut. Nimic altceva! Eu și staff-ul asta facem: jucătorul în teren trebuie să se simtă bine ca să poată da randament!

Apoi depinde de jucător dacă își și dorește ce îi cer: nu pot eu sau staff-ul să ne dorim mai mult decât jucătorul! Asta nu se poate! Dacă și el își dorește, atunci putem să ne înhămăm la muncă amândoi! Dacă nu, nu! Fiecare își vede de drumul lui!

Cea mai mare provocare a mea și a staff-ului este să-i aducem și pe Alibec, și pe Băluță, și pe Benzar, și pe Nedelcu, și pe Morar, și pe Torje la nivelul foarte bun la care erau. Dacă o facem, înseamnă că ne-a reușit! Înseamnă chiar că avem talent!”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și