Închide meniul

„Ai fost stelist de mic?” Daniel Popa a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care a sărutat sigla FCSB-ului

Publicat: 5 iulie 2024, 9:51

Reclamă
„Ai fost stelist de mic? Daniel Popa a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care a sărutat sigla FCSB-ului

Daniel Popa a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care a sărutat sigla FCSB-ului

Daniel Popa şi Marius Ştefănescu / Hepta

Daniel Popa a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care, în momentul în care a îmbrăcat noul echipament al campioanei României, a sărutat sigla FCSB-ului. Atacantul de 28 de ani a surprins pe toată lumea, în condiţiile în care a jucat peste 100 de meciuri în tricoul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa s-a făcut remarcat încă de la debutul oficial la echipa lui Gigi Becali. Chiar dacă nu a fost titular, a reuşit o pasă decisivă pentru Marius Ştefănescu la şapte minute după ce şi-a făcut apariţia pe teren.

Daniel Popa a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care a sărutat sigla FCSB-ului

Jucătorul adus cu 300.000 de euro de la U Cluj a ridicat trofeul Supercupei deasupra capului. A răspuns apoi întrebărilor jurnaliştilor prezenţi pe stadionul din Ghencea.

Popa a precizat şi care a fost motivul pentru care a sărutat sigla FCSB-ului. A ţinut să afirme că a urmat exemplul celorlalte achiziţii ale verii: Marius Ştefănescu şi David Kiki.

A fost un debut foarte bun pentru mine. Mă bucur că am debutat și am câștigat. Sper să fi mulțumit pe toată lumea. Eu cred că puteam să fac mai mult. Sper să marchez pe viitor.

Reclamă
Reclamă 4

Ne cunoșteam din meciurile trecute, chiar dacă eram adversari ne respectam în teren. E un grup foarte bun aici și m-am integrat bine. Mă înțeleg foarte bine cu Ștefănescu. Acum o să vină și Darius și Șut, o să fie altceva. Sunt jucători buni, de națională, cu siguranță sper să ne ajute. În primul rând, să-i ajut eu, că ei au deja un titlu de campion.

Galeria m-a primit foarte bine. M-am întâlnit cu liderul, mi-au spus că am tot sprijinul. Mă bucur că nea Gigi a spus că sunt pariul lui. Îl respect foarte mult și îmi doresc să-i demonstrez că chiar așa este

(Reporter: La prezentarea echipamentului ai sărutat sigla roş-albaştrilor! Ai fost stelist de mic?) Nu, am sărutat cu toții stema, nu doar eu. Nu trebuie să recunosc, eu sunt un jucător profesionist şi la echipa la care merg trebuie să-mi fac treaba„, a declarat Daniel Popa.

Reclamă

Ioan Andone anunță că Gigi Becali și-a găsit golgheter la FCSB: „Dă cel puțin 15 goluri!”

Ioan Andone anunță că Gigi Becali a dat marea lovitură a verii şi și-a găsit golgheter la FCSB. Antrenorul român s-a convins după ce a văzut victoria la scor de neprezentare obţinută de roş-albaştri, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara, în Supercupa României.

„Fălcosul” l-a felicitat pe patronul campioanei din Liga 1 pentru aducerea lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul care a costat 1.3 milioane de euro a marcat la primul meci oficial în tricoul FCSB-ului. A şi ratat două ocazii uriaşe.

Andone se aşteaptă ca Ştefănescu să îl facă uitat pe Florinel Coman. „Mbappe” este pe punctul de a se transfera la arabi după ce a făcut sezonul carieriei – 18 goluri şi 10 pase decisive în campionat.

E un rezultat just. E o echipă care evoluează în Liga 2 şi campioana României. Prima repriză a fost echilibrată, Corvinul asta are un viitor, iar echipa asta de români a reuşit să câştige Cupa României şi să joace pentru încă un transfer.

Ştefănescu e un transfer reuşit, se potriveşte stilului Stelei (n.r. – FCSB), e rapid, tehnic, chiar e marcator. Jucătorii driblează pentru impresia artistică, dar el şi marchează. Cred că Ştefănescu va da minimum 15 goluri la anu’ (n.r. în acest sezon) şi e un lucru bun pentru FCSB.

Cred că pot emite pretenţii la grupele Champions League, dar nici Europa League nu e… Primăvara europeană e un lucru bun pentru fotbalul românesc. La Corvinul va fi mai greu, n-au experienţă internaţională. Chiar acum îl întrebam pe Romică Gabor, că eram lângă el, când am jucat noi ultima dată în străinătate. Cu Sturm Graz, ştiam că era din Austria, 1-1 acolo şi 1-0 acasă, în 1982. Vă daţi seama că au trecut 42 de ani de atunci?!„, a declarat Ioan Andone, potrivit orangesport.ro.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și