Închide meniul

„Au nevoie de o minune!” Dan Nistor, discurs sincer după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo: „Merită mai mult respect!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 decembrie 2023, 23:04

„Au nevoie de o minune! Dan Nistor, discurs sincer după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo: „Merită mai mult respect!

Dan Nistor, discurs sincer după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo

Dan Nistor, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Dan Nistor a avut un discurs sincer, după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo cu scorul de 1-0. Fostul mijlocaş al „câinilor” regretă situaţia în care a ajuns clubul din Ştefan cel Mare şi susţine că alb-roşii au nevoie de o minune pentru a se salva de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a ajuns la nu mai puţin de 13 meciuri fără victorie în Liga 1. U Cluj s-a impus cu 1-0 în duelul de pe arena Arcul de Triumf, singurul gol al meciului fiind marcat de Dan Nistor.

Dan Nistor, discurs sincer după ce U Cluj a învins-o pe Dinamo

Dan Nistor a recunoscut că U Cluj a avut noroc în duelul cu Dinamo, date fiind numeroasele ocazii pe care le-au ratat „câinii”. Mijlocaşul clujenilor a declarat că nu s-a bucurat după golul marcat în poarta fostei echipe, gestul său fiind apreciat de fanii dinamovişti la finalul partidei.

Nistor susţine că suporterii lui Dinamo nu merită să traverseze această situaţie, fiind de părere că formaţia din Ştefan cel Mare merită să primească mai mult respect.

„Am avut noroc. Importante sunt cele trei puncte. Suntem bucuroşi că putem să facem această bucurie suporterilor, dar e drum lung. Mai avem două meciuri foarte importante. Din respect pentru aceşti minunţai suporteri, nu merită ce li se întâmplă. Clubul acesta merită mai mult respect din partea tuturor.

Reclamă

Mi-au apreciat gestul suporterii, m-au aplaudat. Am dat tricoul unui suporter. Nu pot să-mi dau cu părerea. Probabil de o minune au nevoie, meciurile trec, puncte nu fac, greu vor ieşi de acolo de unde sunt”, a declarat Dan Nistor, conform digisport.ro.

Daniel Popa, reacţie după Dinamo – U Cluj 0-1

Şi Daniel Popa regretă situaţia în care a ajuns Dinamo, sperând ca formaţia din Ştefan cel Mare să se salveze in extremis de la retrogradare, dacă va efectua transferuri în iarnă. Popa a mai declarat că suferă din cauza poziţiei din clasament a „câinilor”, formaţia alb-roşie fiind cea care i-a oferit ocazia să joace în Liga 1.

„Am făcut un meci defensiv foarte bun, am marcat repede şi a contat. I-am dat un assist lui Dan, mă înţeleg foarte bine cu el, am jucat la Dinamo, de obieci el îmi dă pase, dar acum a fost invers. Am suferit, dar am reuşit să luăm cele trei puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că Dinamo a venit peste noi, aveau mai mare nevoie de puncte faţă de noi, acesta a fost motivul. Ştiu că avem o defensivă bună, înafară de faze fixe, nu cred că au avut prea multe ocazii. Nu mă simt bine, Dinamo e o echipă de tradiţie, cu suporteri minunţai, bagă bani din propriile buzunare. Sper să se ridice şi să rămână în prima ligă. Dinamo nu mi-a făcut un rău, mi-a făcut un bine. Dacă ei nu erau, poate nu ajungeam să joc în prima ligă. Sufăr, am pus suflet aici, dar sper să-şi revină. Depinde doar de ei, de staff, de conducere, nu au echipă rea, au jucat bine şi în această seară. Au intrat şi ei într-o pasă mai proastă şi nu pot marca”, a declarat Daniel Popa, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și