Închide meniul

Al doilea golgheter al Ligii 1, aproape de transferul carierei! O multiplă campioană a Franţei, gata să plătească o sumă importantă

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2023, 10:58

Al doilea golgheter al Ligii 1, aproape de transferul carierei! O multiplă campioană a Franţei, gata să plătească o sumă importantă

Al doilea golgheter al Ligii 1, aproape de transferul carierei. Bordeaux îl vrea pe Daniel Paraschiv

Daniel Paraschiv, în tricoul naţionalei României / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Al doilea golgheter al Ligii 1, Daniel Paraschiv, este aproape de transferul carierei. Atacantul lui Hermannstadt are şanse tot mai mari să ajungă în Franţa. Bordeaux insistă pentru el şi e gata să facă prima ofertă oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa care a câştigat de şase ori titulul în Ligue 1 trece printr-un moment dificil. A retrogradat sezonul trecut şi acum este în cărţi pentru a reveni pe prima scenă. Este pe loc de promovare şi a pus ochii pe atacantul de 23 de ani.

Al doilea golgheter al Ligii 1, aproape de transferul carierei. Bordeaux îl vrea pe Daniel Paraschiv

Paraschiv face sezonul carierei. Are 9 goluri stagionale, capitol la care este depăşit numai de Andrea Compagno (13). O poate ajuta pe Hermannstadt să îşi rezolve problemele financiare.

Alexandre Lazar, jurnalistul celor de la So Foot, a venit cu dezvăluiri de la negocieri. Acesta a dezvăluit suma care ar putea ajunge în conturile sibienilor.

Eu cred că da (n.r. dacă se poate face transferul după Bordeaux). Prețul este atractiv în comparație cu calitățile jucătorului. E nevoie de cel puțin 800.000 de euro pentru ca Hermannstadt să renunţe la el, fără să vorbim despre potențialele bonusuri.

Reclamă

Clubul la care este are mari probleme financiare. Au fost salariile neplătite chiar şi patru luni. Daniel Paraschiv a mascat oarecum neajunsurile echipei şi a devenit foarte eficient. Vânzarea unui jucător cu aproape un milion de euro ar putea fi astfel interesantă„, a spus Lazar, potrivit webgirondins.com.

Sergiu Bodea, agentul jucătorului, a recunoscut că sunt discuţii avansate cu echipe din Spania şi Franţa.

Noi avem discuţii clare pentru el în Spania şi în Franţa. Cel mai aproape ar fi de Franţa. Au fost să îl vadă. Acum urmează să vină o ofertă oficială”, a spus Sergiu Bodea la sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu s-a convins: „Daniel Paraschiv e cel mai bun atacant român!”

Dan Petrescu s-a convins și a făcut un anunț răsunător, după FC Hermannstadt – CFR Cluj 2-3. Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre atacantul de 23 de ani al sibienilor.

Daniel Paraschiv a debutat cu gol și la naționala României, în meciul cu Moldova, scor 5-0, și l-a impresionat complet pe Dan Petrescu. „Bursucul” consideră că, la ora actuală, Paraschiv e cel mai în formă atacant din România.

Dan Petrescu regretă faptul că nu a revenit mai repede la CFR, în vara anului 2021, pentru a-l păstra pe Daniel Paraschiv în Gruia. Atacantul de 23 de ani a plecat de la CFR pe vremea când echipa era condusă de Marius Șumudică.

Eu regret sută la sută că l-am pierdut. Nu eram la CFR când a plecat. Băiatul acesta nu scăpa din mâna mea.

Băiatul acesta este, în momentul de faţă, cel mai bun atacant român. Cel mai bun atacant pe care îl are România. Sută la sută!”, a spus Dan Petrescu.

Cota lui Daniel Paraschiv a crescut, în ultima lună, de la 450.000 de euro la 800.000 de euro pe Transfermarkt.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și