Închide meniul

Al treilea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu l-a transferat pe fostul jucător al lui Gică Hagi

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 12:47

Reclamă
Al treilea transfer al verii la CFR Cluj! Dan Petrescu l-a transferat pe fostul jucător al lui Gică Hagi

Al treilea transfer al verii la CFR Cluj

Dan Petrescu, în echipamentul CFR-ului / Hepta

CFR Cluj a oficializat al treilea transfer al verii. Dan Petrescu l-a adus în Gruia pe fostul căpitan al formaţiei lui Gică Hagi, anume Andrei Artean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a mai realizat altre trei transferuri, pentru sezonul viitor. Mohammed Kamara şi Armend Thaqi s-au înţeles cu CFR Cluj.

Al treilea transfer al verii la CFR Cluj

Andrei Artean se întoarce astfel în Liga 1, după un singur sezon petrecut în străinătate, la Apollon Limassol. Mijlocaşul a fost vândut de Farul în vara trecută, în schimbul sumei de 50.000 de euro.

„Bine ai venit, Andrei Artean!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând de astăzi, Andrei Artean este noul mijlocaș al echipei noastre

Reclamă
Reclamă

Un fotbalist experimentat, cu aproape 380 de meciuri jucate, Artean și-a petrecut cea mai mare parte a carierei la Farul Constanța, formație pentru care a bifat peste 200 de partide și alături de care a obținut o Cupă, o Supercupă și un titlu de Campion

Andrei vine în Gruia de la Apollon Limassol, formație pentru care a jucat, de la începutul acestui an, 22 de meciuri. În prima divizie din România, mijlocașul a evoluat și la Poli Timișoara, îmbrăcând tricoul bănățenilor în 106 partide.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj!”, a anunţat CFR Cluj, pe paginile oficiale.

Reclamă

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj: „Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători”

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj! Antrenorul echipei ardelene îl are pe lista de transferuri şi pe Tudor Băluţă.

Dan Petrescu a recunoscut că e puţin îngrijorat de faptul că echipa lui nu s-a mişcat încă pe piaţa transferurilor. El a vorbit, în exclusivitate pentru AntenaSport, şi despre interdicţia la transferuri pe care a primit-o CFR Cluj.

„Am găsit o echipă bună, că altfel nu ar fi putut câştiga atâtea meciuri. Au câştigat ultimele 5. V-am spus-o şi atunci, când eram la echipă, că banca trebuie îmbunătăţită. Era bancă subţire.

Deocamdată unul-doi jucători au venit, dar îmi doresc cel puţin încă 5-6 jucători. Deocamdată nu ne-am mişcat, stăm pe loc şi sunt puţin îngrijorat.

Interdicţia, pentru doar 70.000 la Yeboah, va fi ridicată când vom plăti. Oricum nu putem să semnăm acum jucători. Doar de la 1 iulie pot veni.

Îmi doresc jucători de peste tot, şi din Liga 1 şi de afară. Jucători liberi, poate pentru unul-doi să dăm ceva bani, dar nu cred”, a declarat Dan Petrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și