Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj: „Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători”! Ce îl nemulţumeşte: „Sunt îngrijorat”

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2024, 20:39

Reclamă
Dan Petrescu anunţă „revoluţia la CFR Cluj: „Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători! Ce îl nemulţumeşte: „Sunt îngrijorat

Dan Petrescu anunţă "revoluţia" la CFR Cluj: "Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători"

Dan Petrescu / AntenaSport

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj! Antrenorul echipei ardelene îl are pe lista de transferuri şi pe Tudor Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a recunoscut că e puţin îngrijorat de faptul că echipa lui nu s-a mişcat încă pe piaţa transferurilor. El a vorbit, în exclusivitate pentru AntenaSport, şi despre interdicţia la transferuri pe care a primit-o CFR Cluj.

Dan Petrescu anunţă „revoluţia” la CFR Cluj: „Îmi doresc cel puţin 5-6 jucători”! Ce îl nemulţumeşte: „Sunt îngrijorat”

Am găsit o echipă bună, că altfel nu ar fi putut câştiga atâtea meciuri. Au câştigat ultimele 5. V-am spus-o şi atunci, când eram la echipă, că banca trebuie îmbunătăţită. Era bancă subţire.

Deocamdată unul-doi jucători au venit, dar îmi doresc cel puţin încă 5-6 jucători. Deocamdată nu ne-am mişcat, stăm pe loc şi sunt puţin îngrijorat.

n.r. Interdicţia, pentru doar 70.000 la Yeboah, va fi ridicată când vom plăti. Oricum nu putem să semnăm acum jucători. Doar de la 1 iulie pot veni.

Reclamă
Reclamă

Îmi doresc jucători de peste tot, şi din Liga 1 şi de afară. Jucători liberi, poate pentru unul-doi să dăm ceva bani, dar nu cred”, a declarat Dan Petrescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dan Petrescu a dezvăluit în exclusivitate pentru AntenaSport că Tudor Băluţă e unul dintre transferurile pe care şi le doreşte. „(n.r: Tudor Băluţă ar fi o variantă pentru dumneavoastră? A devenit liber de la Hagi). Da, e un jucător interesant. Nu m-am gândit la el. Nici nu ştiam că e liber, am aflat acum. Dar avem şi alte opţiuni”, a mai declarat Dan Petrescu pentru AntenaSport.

Tudor Băluţă e liber de contract după despărţirea de Farul

Tudor Băluţă şi-a luat rămas-bun de la Farul Constanţa. În vârstă de 25 de ani, el este cotat la 2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Dragi fariști, a sosit momentul să îmi iau rămas bun de la voi. Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului. Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna.

Meciul ce ne-a făcut victorioși, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat.

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani.

Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna a doua mea casă. Vă mulțumesc din suflet”, a scris Tudor Băluță, pe Instagram.

CFR Cluj are momentan interdicţie la transferuri!

CFR Cluj are momentan interdicţie la transferuri, aşa cum AntenaSport v-a dezvăluit în exclusivitate. Formaţia ardeleană a primit interdicţie la transferuri din pricina unor diferenţe de calcul în cazul transferului lui Emmanuel Yeboah la Brondby.

Atacantul de 21 de ani a plecat la Brondby, în august 2023, pentru 1.8 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc și abia aștept să o reprezint pe Brondby. Ambiția mea este să intru și, bineînțeles, să devin un fotbalist și mai bun”, spunea atunci Yeboah.

Nu e prima oară când CFR Cluj se confruntă cu astfel de probleme.

În vara lui 2023, CFR Cluj era ameninţată de UEFA cu excluderea din cupele europene. Campioana României a fost și sancționată (cu 250.000 de euro) de forul european din cauza problemelor financiare și ar putea să fie interzisă în competițiile inter-continentale. Alte 10 cluburi au fost în situaţia ardelenilor.

UEFA aprobase noi regulamente în aprilie 2022 privind licențele și sustenabilitatea financiară a cluburilor. Cele 11 cluburi luate în vizor au fost verificate de trei ori în acest sezon 2022/23, în iulie 2022, octombrie 2022 și ianuarie 2023.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

21:50

LIVE TEXTFCSB – RFS 1-1. Bîrligea a deschis scorul! Gafă în apărarea roş-albaştrilor la golul lui Lipuscek

21:36

Daniel Ricciardo s-a despărţit de RB! Anunţul oficial făcut de echipa din Formula 1: „Ne va lipsi!”

21:28

„M-a surprins Gigi Becali!” Ilie Dumitrescu a văzut echipa de start a FCSB-ului şi a tras un semnal de alarmă

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și