Închide meniul

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 14:42

Reclamă
Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Argumentul dat de fostul mare atacant

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România - Olanda!

Alan Shearer, în duel cu Dan Petrescu şi Constantin Gâlcă / Profimedia

Alan Shearer a dezvăluit că mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda! Cel mai bun marcator din istoria Premier League crede în șansele elevilor lui Edi Iordănescu, din „optimile” EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a produs o surpriză plăcută la turneul final și a reușit să câștige Grupa E, din care au mai făcut parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

Alan Shearer mizează pe tricolori, la meciul România – Olanda!

Astfel, moralul din tabăra tricoloră este bun, înainte de marele duel cu Olanda.

Alan Shearer este de părere că, în „optimi”, va exista o „poveste”, dând de înțeles că o națională cotată cu a doua șansă va surprinde întreaga Europă.

Fostul mare atacant a transmis că România ar putea produce această surpriză.

Reclamă
Reclamă 4

„Va exista o poveste undeva de-a lungul acestei faze şi cred că aceasta ar putea fi acea poveste. Aşa că voi merge pe România”, a spus Alan Shearer, potrivit The Sun.

Marele duel dintre România și Olanda se va juca marți, de la ora 19:00. Duelul de la Munchen va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda

Andrei Rațiu a fost lăudat în Marca înainte de România – Olanda. „Sonic” a uimit fanii fotbalului din Europa prin prestațiile sale de la EURO 2024, dar și datorită faptului că are părul vopsit albastru.

Reclamă

Înainte de „optimile” turnecului final, acolo unde tricolorii se vor duela cu Olanda, publicația spaniolă Marca i-a dedicat un articol lui Andrei Rațiu.

„Rațiu, Sonic-ul român are-i calcă pe urme lui Cosmin Contra”, au titrat spaniolii.

În cadrul articolului, Andrei Rațiu a fost numit drept cel mai bun jucător din partida cu Slovacia. De asemenea, este notat faptul că imaginile cu fundașul român, din partida cu Ucraina, s-au viralizat rapid.

În primul meci de la EURO 2024, câștigat de România cu scorul de 3-0, Andrei Rațiu a avut o reacție fabuloasă, după golul marcat de Nicolae Stanciu.

„(n.r. Despre România, la EURO 2000) Acea formație îi avea pe Dan Petrescu și Cosmin Contra, doi fotbaliști legendari în banda dreaptă.

Acum, în acea poziție strălucește Andrei Rațiu. Jucătorul lui Rayo a fost cel mai bun împotriva Slovaciei și a oferit imagini de impact cu bucuria lui. Asta se întâmplase și cu Ucraina, în meciul de deschidere al grupei: părul vopsit albastru, pasiune pură și fotbal la viteză maximă.

Andrei a făcut valuri și a primit porecla Sonic, ariciul din jocurile video care iese în evidență prin viteza și culoarea lui. Dar lăsând asta la o parte, realitatea este că Rațiu nu a trecut neobservat în primul rând datorită prestațiilor lui”, se arată în articolul publicației marca.com.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:49

VIDEODaniel Popa şi-a uitat definitiv trecutul dinamovist! Gestul făcut imediat după ce a îmbrăcat noul tricou al FCSB-ului

16:11

Anca Todoni, victorie la primul ei meci pe tabloul principal al unui Grand Slam

15:59

Aryna Sabalenka s-a retras de la Wimbledon 2024! Anunţul făcut de numărul 3 WTA, cu câteva ore înaintea meciului

15:49

Cristi Chivu, anunţ despre viitorul său, după 6 ani la Inter

15:36

Portugalia – Slovenia LIVE TEXT (22:00). Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Echipe probabile

14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și