Închide meniul

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 9:41

Reclamă
Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România - Olanda

Andrei Rațiu a fost lăudat în Marca înainte de România – Olanda. „Sonic” a uimit fanii fotbalului din Europa prin prestațiile sale de la EURO 2024, dar și datorită faptului că are părul vopsit albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a fost de departe cel mai lăudat tricolor în presa internațională, după meciurile din faza grupelor. România a câștigat Grupa E a Campionatului European, din care au mai făcut parte Ucraina, Belgia și Slovacia.

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda

Înainte de „optimile” turnecului final, acolo unde tricolorii se vor duela cu Olanda, publicația spaniolă Marca i-a dedicat un articol lui Andrei Rațiu.

„Rațiu, Sonic-ul român are-i calcă pe urme lui Cosmin Contra”, au titrat spaniolii.

În cadrul articolului, Andrei Rațiu a fost numit drept cel mai bun jucător din partida cu Slovacia. De asemenea, este notat faptul că imaginile cu fundașul român, din partida cu Ucraina, s-au viralizat rapid.

Reclamă
Reclamă 4

În primul meci de la EURO 2024, câștigat de România cu scorul de 3-0, Andrei Rațiu a avut o reacție fabuloasă, după golul marcat de Nicolae Stanciu.

Reacția lui Andrei Rațiu, după golul marcat de Nicolae Stanciu / Profimedia.

„(n.r. Despre România, la EURO 2000) Acea formație îi avea pe Dan Petrescu și Cosmin Contra, doi fotbaliști legendari în banda dreaptă.

Acum, în acea poziție strălucește Andrei Rațiu. Jucătorul lui Rayo a fost cel mai bun împotriva Slovaciei și a oferit imagini de impact cu bucuria lui. Asta se întâmplase și cu Ucraina, în meciul de deschidere al grupei: părul vopsit albastru, pasiune pură și fotbal la viteză maximă.

Reclamă

Andrei a făcut valuri și a primit porecla Sonic, ariciul din jocurile video care iese în evidență prin viteza și culoarea lui. Dar lăsând asta la o parte, realitatea este că Rațiu nu a trecut neobservat în primul rând datorită prestațiilor lui”, se arată în articolul publicației marca.com.

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024

Englezii anunţă că România va elimina dramatic Olanda, în optimile EURO 2024. Acesta este meciul pe care cei de la The Standard îl văd ca fiind cel mai echilibrat din această fază. Partida de la Munchen e marţi, de la ora 19:00, LIVE TEXT pe as.ro.

„Am putea avea o noapte lungă la Munchen. Dintre toate meciurile din optimi, acesta este cel în care apariția unei surprize este cea mai probabilă. Predicția noastră este că România va câștiga la loviturile de departajare.

România deja a depășit așteptările prin calificarea în optimi, însă acum ar trebui să aibă încrederea necesară pentru a merge și mai departe.

Naționala lui Ronald Koeman rămâne un pericol în fazele superioare, iar acum are parte un tablou favorabil, urmând să întâlnească Turcia sau din nou Austria dacă va ajunge în sferturi”, au scris cei de la The Standard.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și