Închide meniul

Albion Rrahmani, gest politic provocator! Ce riscă atacantul Rapidului

Bogdan Stănescu Publicat: 26 septembrie 2023, 23:03 / Actualizat: 27 septembrie 2023, 0:10

Reclamă
Albion Rrahmani, gest politic provocator! Ce riscă atacantul Rapidului

Albion Rrahmani, gest politic provocator după ce a marcat în Rapid - CFR Cluj!

Gestul făcut de Albion Rrahmani după ce a marcat al doilea gol al său cu CFR Cluj / captura digisport.ro

Albion Rrahmani, gest politic provocator după ce a marcat în Rapid – CFR Cluj! În minutul 51, după ce a marcat cel de al doilea gol al giuleştenilor, Albion Rrahmani a făcut gestul care simbolizează „Kosovo e Albania”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani riscă o suspendare de la 1 la 6 etape dacă FRF se va sesiza. Acelaşi gest a fost făcut şi de către Xhaka și Shaqiri la Campionatul Mondial din 2018, într-un meci cu Serbia.

Albion Rrahmani, gest politic provocator după ce a marcat în Rapid – CFR Cluj!

Xhaqa şi Shaqiri au fost atunci amendaţi cu 10.000 de franci elveţieni pentru gestul lor.

Rapid a obţinut o victorie mare, cu 3-1, în derby-ul cu CFR Cluj. Albion Rrahmani a fost autorul unei „duble”. Atacantul kosovar a deschis scorul din penalty, în minutul 5, marcând şi în minutul 51.

După cel de al doilea gol s-a bucurat imitând vulturul de pe drapelul Albaniei. Gestul l-ar putea costa.

Reclamă
Reclamă

Albion Rrahmani a fost lăudat din plin după prestaţia din derby-ul Rapid – CFR Cluj 3-1. Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a susţinut că Rrahmani ar fi putut să joace fără probleme pentru naţionala României.

Rrahmani a debutat pentru naţionala kosovară în meciul cu România. El a fost introdus atunci pe teren în minutul 81, în locul lui Bernard Berisha.

Mihai Stoichiţă îl compară pe Rrahmani cu Adrian Ilie: „E letal în faţa porţii, ar fi fost în naţionala noastră fără probleme”!

Mihai Stoichiţă îl compară pe Albion Rrahmani cu Adrian Ilie. Directorul tehnic al FRF susţine că atacantul Rapidului ar fi fost fără probleme component al echipei noastre naţionale, dar acest lucru este imposibil, întrucât nu are cetăţenie.

Reclamă

“Rrahmani era un jucător de echipa naţională, fără probleme. Un jucător care a dat 6 goluri în trei meciuri grele. Nu are cum să joace pentru România că nu are cetăţenie, dar este un jucător interesant.

Are calităţi bune: viteză, verticalizarea asta… Hai să îi fac un compliment. Seamănă cu Adrian Ilie în faţa porţii. E letal când are mingea şi are sânge rece. Dar, mai întâi să vedem dacă ajunge până la Valencia, e mai greu.

Că şi Krasniqi avea ofertă de la Lazio sau Roma după primele meciuri la CFR Cluj şi tot la Cluj joacă. Aşa că mai uşor deocamdată cu transferurile”, a declarat Mihai Stoichiţă pentru fanatik.ro.

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Rrahmani e cel mai bun atacant pe care l-am antrenat”

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul şi-a lăudat jucătorii, îndeosebi pe Albion Rrahmani, pe Alex Ioniţă şi pe Albu.

Despre Albion Rrahmani, autorul unei „duble”, a spus că este, probabil, cel mai bun atacant pe care l-a antrenat, atât în România, cât şi în Italia.

Jucătorii au fost fantastici. Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut, care ştie cu mingea şi impune ritmul.

Am început bine, am marcat, după aceea am luat gol.

În a doua repriză nu pot să vorbesc, a fost extraordinar! Am avut o sumedenie de ocazii.

Nu a fost o descătuşare (n.r: momentul când a intrat pe teren). Când te sperii un pic… le-am dat curaj la pauză în vestiar. Au egalat şi pe urmă au avut golul anulat pentru offside (n.r.: CFR Cluj). Le-am dat curaj (n.r.: jucătorilor săi).

„Nu am decât să îmi felicit băieţii”

După aia te duci, ai 2-1, 3-1, nu am decât să îmi felicit băieţii.

Cine a intrat a jucat bine. Dacă e să remarc pe un jucător, îl remarc pe Alex Ioniţă, care a jucat prima oară titular şi a jucat foarte bine. Şi pe Albu, la fel. Trebuie să îi felicităm, au făcut un meci extraordinar.

S-a dezvoltat un meci incredibil de frumos. În a doua repriză am avut 3-4 ocazii în 15 minute, am ajuns în careu uşor.

La pauză i-am văzut aşa un pic speriaţi, ne-a dereglat un pic mental că ne-au egalat, dar în a doua repriză am jucat foarte frumos.

Sper ca accidentarea lui Braun să nu fie serioasă.

Da, Rrahmani e unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat, şi aici, şi în Italia. Poate cel mai bun! Mă bucur că l-am luat noi, e un atacant foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

 

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și