Închide meniul
UPDATE

Albion Rrahmani, gol după 53 de secunde în Rapid – UTA! Kosovarul a reuşit prima „dublă” din 2024

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 28 februarie 2024, 22:46

Albion Rrahmani, gol după 53 de secunde în Rapid – UTA! Kosovarul a reuşit prima „dublă din 2024

Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei

Albion Rrahmani, în timpul unui meci / Hepta

Albion Rrahmani a marcat un gol după 53 de secunde în Rapid – UTA! Atacantul albanez al echipei lui Cristiano Bergodi a deschis scorul la scurt timp după fluierul de start al partidei. Revenit după o accidentare gravă la începutul acestui an, Rrahmani a marcat la patrulea gol din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul cu UTA este extrem de important pentru echipa lui Cristiano Bergodi în lupta la titlu, mai ales că vine după înfrângerea din etapa trecută de la Iaşi.

Albion Rrahmani, gol după 53 de secunde în Rapid – UTA!

Update 22:46: Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 82 şi a ajuns la 11 goluri în 13 meciuri.

În doar 13 meciuri în tricoul lui Rapid, Albion Rrahmani a ajuns la 10 reuşite pentru giuleşteni. Albanezul de 23 de ani a profitat de o eroare uriaşă în apărarea echipei lui Mircea Rednic şi a marcat după doar 53 de secunde.

Albion Rrahmani a venit vara trecută la Rapid şi a avut un început excelent. El a marcat patru goluri în primele două meciuri ale giuleştenilor şi de şase ori în total, până la accidentarea suferită la echipa naţională, în luna octombrie.

Reclamă

El a revenit în luna ianuarie cu gol, în meciul cu FCU Craiova, iar de atunci a mai marcat în meciurile cu Oţelul Galaţi şi FC Hermannstadt, până la reuşita din meciul cu UTA. De altfel, toate golurile marcate de Rrahmani în 2024 au fost în Giuleşti. Potrivit transfermarkt.com, Albion Rrahmani este cotat la 1,4 milioane de euro.

În ultima etapă din sezonul regulat, Rapid va primi în Giuleşti vizita celor de la FCSB, iar Rrahmani va avea şansa de a-şi extinde seria de meciuri în care a marcat pe teren propriu.

Unde se va disputa derby-ul Rapid – FCSB! Răsturnare de situaţie: „Nu au vrut să semneze actul de reciprocitate!”

Derby-ul Rapid – FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii 1, va avea loc, în cele din urmă, în Giuleşti. Iniţial se stabilise ca partida să aibă loc pe Arena Naţională. În cele din urmă, discuţiile au picat.

Reclamă 4 / 0/3

Liderul galeriei Rapidului a venit cu detalii de la negocieri. Liviu Ungurean a dezvăluit că nu s-a ajuns la un acord, între cluburi.

„Inițial am luat decizia să mergem pe Arena Națională ca să bucurăm toți suporterii fotbalului românesc, dar din păcate am înțeles că nu s-au înțeles conducătorii între ei. Cei de la FCSB nu au vrut să semneze actul de reciprocitate și în acest context înțelegerea a căzut. Deci meciul se va juca în Giulești.

Le-am oferit toată peluza de jos până sus, fără zonele adiacente tampon și din păcate ei n-au vrut să semneze reciprocitatea. Cred că 9000 de locuri, cam atât ar fi avut”, a declarat Liviu Ungurean pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și